Logo
search
Glenn Andreassen photo
Glenn Andreassen

- 21 mai, 2020

Bundesliga-tips – Runde 27 i 2019/20-sesongen

Spilltips Bundesliga runde 27

Runde 26 av sesongens Bundesliga bød på nok av spenning og underholdning, for alle de millioner av seere over hele verden, som endelig kunne få toppfotball direkte på skjermen igjen. Haaland og co sørget for en solid 4-1-seier mot rivalene Schalke, mens Hertha Berlin tok en overbevisende seier borte mot Hofffenheim.

Nå er det klart for runde 27, og den tyvstartes allerede fredag, med Berlin-derbyet mellom Hertha og Union på Olympiastadion. Ellers får vi spennende oppgjør fra blant annet Allianz Arena, Volkswagen Arena og Borussia-Park.

Vi har plukket oss ut tre kamper vi mener det er verdt å spille på i Bundesliga denne helgen.

Glenn Andreassen

Forfatter

Glenn har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

Glenn Andreassen - twitter

1363 Articles

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke «Godta alle» godtar du bruk av ALLE informasjonskapslene. Du kan imidlertid gå til «Innstillinger» for å gi et kontrollert samtykke. Håndter cookies.

Aksepter