Spilltips: Kan Kevin Volland skyte Leverkusen vekk fra nedrykksstriden mot Nürnberg?

nurnberg bayer leverkusen spilltips

Bayer Leverkusen må håpe på at toppscorer Kevin Volland fortsetter det han har startet på de siste kampene, der han står med tre mål og to assists på sine siste fire ligakamper.

FC Nürnberg – Bayer 04 Leverkusen
Max-Merlock stadion, Nürnberg
Bundesliga, runde 13
Mandag klokken 20:30

Se kampen hos Unibet!

Nyopprykkede Nürnberg kommer til å håpe at den relativt gode hjemmeformen fortsetter i kveld, da begge seirene i ligaen så langt denne sesongen har kommet hjemme på Max-Merlock.

Og begge de to seirene kom takket være meget gode prestasjoner av Mikael Ishak og kaptein Hanno Behrens. Duen må også prestere i dag om hjemmelaget skal ha noen sjans til å ta med seg minst ett, aller helst tre poeng. 12 kamper inn i serien ligger Nürnberg ett poeng over kvalifiseringsplassen på Bundesliga-tabellen.

Robert Bauer er suspendert for hjemmelaget, mens Christian Mathenias skade mot Schalke forrige serierunde er såpass alvorlig at han må stå over i kveld, Fabian Bredlow tar trolig hans plass mellom stengene.

Etter at han scoret begge målene i Leverkusens 2-0-seier over Stuttgart i den forrige serierunden fikk Kevin Volland etterlengtet hvile i torsdagens 1-1-kamp hjemme mot Ludogorets i UEFA Europa League.

Han er ventet tilbake i startoppstillinger i kveldens kamp, sammen med Karim Bellarabi og Jonathan Tah som også ble hvilt i forrige ukes Europacup-kamp. Panagiotis Tetsos er den eneste nye spilleren på skadelisten for Leverkusen etter at han måtte ut med en lårskade i torsdagens kamp.

Leverkusen har vunnet alle sine fem siste kamper mot et formsvakt Nürnberg. Kveldens hjemmelag har tatt to fattige poeng på sine siste seks ligakamper, mens hele åtte av ti poeng er hentet på hjemmebane.

Forventede lagoppstillinger

FC Nürnberg: Bredlow – Ewerton, Margreitter, Mühl, Leibold – Palacios, Petrak, Behrens (c), Rhein, Kubo – Ishak
Fravær: Bauer (suspendert), Lippert (kne), Löwen (kne), Mathenia (lår), Valentini (lår)
Trener: Michael Köllner

Bayer Leverkusen: Hradecky – L. Bender (c), Tah, S. Bender, Jedvaj – Baumgartlinger, Aranguiz – Bellarabi, Havertz, Brandt – Volland
Fravær: Pohjanpalo (ankel), Retsos (lår)
Trener: Heiko Herrlich

TV og live stream

Det er mulig å se kampen på Viasport 1, Viaplay og på Unibets strømmetjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos sistnevnte, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Spilltips: Bayer Leverkusen vinner

Med en Kevin Volland som ser ut til å finne tilbake til god gammel form skal det bli vanskelig for et skadepreget Nürnberg-lag å hindre Bayer Leverkusen i å stikke av med alle tre poengene i kveld.

Vi går for borteseier til 1.70 i odds hos Unibet!

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler