Spilltips: Jarstein & co tar imot Schalke på Olympiastadion i Berlin

Olympiastadion i Berlin

Med Weston McKennie ute med karantene må Schalke stole på at Daniel Caligiuri fortsetter sin gode form når de i kveld møter tøff motstand i form av Rune Jarsteins Hertha Berlin på bortebane.

Hertha Berlin – Schalke 04
Olympiastadion, Berlin
Bundesliga, runde 19
Fredag klokken 20:30

TV og live stream

Kampen kommer til å være tilgjengelig for alle Unibets kunder. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Forventede lagoppstillinger

Hertha Berlin: Jarstein; Stark, Lustenberger, Rekik; Lazaro, Duda, Grujic, Maier, Plattenhardt; Selke, Ibisevic
Fravær: Kade, Leckie, Luckassen

Schalke: Nübel; Caligiuri, Sane, Nastasic, Oczipka; Bentaleb, Stambouli, Rudy; Skrzybski, Uth, Schöpf
fravær: Burgstaller, Di Santo, Embolo, McKennie

Spilltips: Uavgjort

Begge de to lagene startet vårsesongen med seire, henholdsvis 3-1 borte mot Nürnberg og 2-1 hjemme mot Wolfsburg. Schalke imponerte forrige sesong med en sterk andreplass i serien, men hadde en fryktelig start på denne sesongen.

Laget tapte sine fem første ligakamper, men har siden det forbedret seg noe. Klubben befinner seg fortsatt på tolvteplass med ti poeng opp til Leipzig på den nederste Champions League-plassen.

For Hertha Berlin sin del har man hele veien kjempet om en plass i Europacupene, mye takket være gode prestasjoner av Norges landslagskeeper Rune Allmenning Jarstein mellom stengene.

Per Ciljan Skjelbred har ikke vært like framtredende på Hertha-laget som i tidligere sesonger, men trønderen skrev nettopp under en ny kontrakt som binder han til Berlin-klubben i én sesong til.

Han starter trolig ikke i kveld, i en kamp vi tror blir svært jevn. Det er vanskelig å skille de to lagene, og vi tror de kommer til å nøytralisere hverandre. Uavgjort gir i tillegg meget fine 3.15 hos Unibet, den slår vi til på!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler