Spilltips: RB Leipzig gjester formsvake Iver Fossums Hannover 96 på HDI-Arena

HDI Arena Hannover Leipzig spilltips

Hannover kjemper for å unngå nedrykk fra Bundesliga, og kan prise seg lykkelig over at naboene på tabellen er i minst like dårlig form om dagen. Men Iver Fossum og co møter svært tøff motstand i form av Leipzig i kveld.

Hannover 96 – RasenBallsport Leipzig
HDI-Arena, Hannover
Bundesliga, runde 20
Fredag klokken 20:30

TV og live stream

Kampen kommer til å være tilgjengelig for alle Unibets kunder. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Forventede lagoppstillinger

Hannover: sser – Sorg, Akpoguma, Wimmer, Albornoz – Bakalorz, Anton (c), Walace – Müller, Weydandt, Wood
Fravær: Bebou, Füllkrug, Haraguchi, Hübers, Maina

RB Leipzig: Gulacsi – Klostermann, Orban (c), Konate, Halstenberg – Laimer, Demme, Adams – Sabitzer, Poulsen, Werner
Fravær: Haidara, Upamecano

Spilltips: Borteseier med (-1) handicap

RB Leipzig har tapt to av sine siste fire ligakamper, og bør forbedre formen om de fortsatt skal holde seg innenfor topp fire på Bundesliga-tabellen. Men man skal ikke legge alt for mye i de to tapene, da de tross alt kom borte mot Bayern München (0-1) og hjemme mot ligaleder Borussia Dortmund (0-1).

I helgen som var ble det hele 4-0 borte mot Fortuna Düsseldorf, mye takket være to mål av danske Yussuf Paulsen. Det sørger for at Leipzig fortsatt er nummer fire på tabellen, tre poeng foran Eintracht Frankfurt, men hele fem poeng bak tredjeplasserte Borussia Mönchengladbach.

Da ser det verre ut for kveldens hjemmelag, som tapte hele 1-5 borte mot Borussia Dortmund i helgen, i det som var Iver Fossums første ligakamp fra start denne sesongen. Den norske 22 år gamle midtbanespilleren har fått fire innhopp tidligere denne sesongen, med andre ord lite spilletid til å påvirke i den nitriste sesongen laget har hatt så langt.

Vi tror ikke det blir særlig bedre etter kveldens kamp, og et Leipzig-lag med Emil Forsberg, Yussuf Poulsen og Timo Werner i spissen tar en komfortabel seier på minst to mål, tror vi.

Tror du det samme? Spill på Leipzig-seier med (-1) handicap til oddsen 2.38 hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler