Spilltips: Haaland setter en stopper for «måltørken» mot Eintracht Frankfurt

Spilltips Borussia Dortmund Eintracht Frankfurt Bundesliga

Vil du streame Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt? Gjør det hos Unibet!

Både spill på og se kampen live!

?? Tilgjengelig i Norge! ??

Erling Braut Haaland noterte seg for sin første smultring i forrige helgs ligakamp. Nå venter Eintracht Frankfurt på hjemmebane for Borussia Dortmund, og vi tror nordmannen igjen finner målmaskene.

Det ble et høydramatisk møte med Bayer Leverkusen på Bay Arena forrige helg. Dortmund ledet både 2-1 og 3-2 i løpet av kampen, men to scoringer på to minutter av Leon Bailey og Lars Bender sørget for at hjemmelaget til slutt kunne juble for en 4-3-seier.

Dermed tapte Dortmund sin første ligakamp etter å ha vunnet de tre foregående hvor Erling Braut Haaland scoret i samtlige. Med sine totalt syv mål på to innhopp og én start sørget nordmannen for ny rekord i Bundesliga. Ingen spillere før han har scoret syv mål på sine første tre Bundesliga-kamper.

Tapet sørget også for at Borussia Dortmund risikerte å falle akterut i kampen om Bundesliga-gullet. Heldigvis spilte både Bayern Munchen og RB Leipzig uavgjort, og dermed er det bare fire og tre poeng opp til de to tittelkonkurrentene. Borussia Mönchengladbach er plassert på plassen bak Dortmund med samme poengsum. Bayer Leverkusen er to poeng bak de gulsorte.

Eintracht Frankfurt i god form

Kveldens bortelag, Eintracht Frankfurt, har hatt en rufsete sesong så langt. Forventningene var store etter de to foregående sesongene hvor det ble cupgull i 2018 og nå deltar i Europacup for andre år på rad.

Men etter en svak høst ser Adi Hütters mannskap nå ut til å ha funnet formen, akkurat i tide til å kjempe seg inn i kampen om en plass i Europa også neste år. Etter tre seire og en uavgjort på de fire siste er Eintracht nå plassert på en niendeplass, syv poeng bak Schalke 04 på sjetteplass.

Forventede lagoppstillinger

Borussia Dortmund: Bürki – Akanji, Hummels, Zagadou – Hakimi, Witsel, Can, Guerreiro – Hazard, Haaland, Sancho

Eintracht Frankfurt: Trapp – Toure, Abraham, Hinteregger, N’Dicka – Chandler, Ilsanker, Rode, Kostic – Gacinovic – Silva

Spilltips: Haaland scorer + Dortmund vinner

Som nevnt ble det ikke scoring på Haaland i 3-4-nederlaget mot Leverkusen forrige helg. Men åtte scoringer på fem kamper med spilletid for Dortmund sier sitt. Og 36 mål på 27 tellende kamper for RB Salzburg og Dortmund totalt denne sesongen sier enda mer, gutten kan score mål.

Det blir ofte målrikt i Dortmund-kampene, både den ene og den andre veien. Og vi tror ikke denne kampen blir noe unntak. Men det er ofte Dortmund som går seirende ut, spesielt på hjemmebane foran den gule veggen.

Vi tror Dortmund fikser biffen her, og at brennhete Erling Braut Haaland bidrar sitt til det.

Spill her!

TV og live stream kampen mellom Borussia Dortmund og Eintracht Frankfurt

Unibet sender dette oppgjøret i Norge, som de gjør med alle andre Bundesliga-kamper. Alt du behøver er en aktiv konto.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler