Spilltips: Haaland viser seg frem i «Der Klassiker» på Allianz Arena

Allianz Arena Munchen

Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund bør vinne lørdag for å holde med i kampen om Champions League-plassene, problemet er bare at motstandere er ligaleder og regjerende mestere Bayern Munchen på bortebane. Les vårt spilltips til oppgjøret her.

Bayern München – Borussia Dortmund

Allianz Arena, München
Bundesliga, runde 24
Lørdag kl. 18:30

Kampen, bedre kjent som «Der Klassiker» i Tyskland, er en av de aller største rivalkampene i Europeisk fotball. Det er kanpen mellom de to desidert mestvinnende klubbene i tysk fotball, og tilsammen har de to lagene i «German Clasico» vunnet 22 av de siste 26 seriemesterskapene i Bundesligaen.

Hjemmelaget har to poengs klaring ned til RB Leipzig på andreplass, mens Dortmund er hele 13 poeng bak laget fra Munchen, og befinner seg på en skuffende femteplass før denne runden sparkes i gang.

Vertene vant hele 5-1 mot Köln i forrige ligarunde, men på de fem siste ligakampene er ikke statistikken bedre enn 3-1-1. Lewandowski er ubestridt målkonge med vanvittige 28 kasser så langt. Braut Haaland er for øvrig nummer 3 på lista med sine 17 ligascoringer så langt.

Det er ikke høy odds på at en av dem eller begge to scorer også i dette oppgjøret. Oddsen er rett og slett for lav på Lewandowski til at det er verdt det, men 2-02 i odds på Haaland-scoring er akkurat innenfor.

Jeg går for norsk scoring i dette storoppgjøret.

Spill på Ering Braut Haaland-mål med odds 2.02 hos Unibet. en av de beste odds sider i Norge.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler