Oddstips til kveldens Eliteserie-møte mellom Bodø/Glimt og Odd

Med sine henholdsvis 19 og 22 poeng er de to klubbene tabellnaboer på 11. og 12. plass, og ned til direkte nedrykk er det bare 3 og seks poeng. Mye står dermed på spill i keldens kamp.

Bodø/Glimt – Odds BK
Aspmyra stadion, Bodø
Eliteserien, runde 19
Mandag klokken 19:00

Gjorde backkrisen litt mindre prekær i siste liten

Odd malte seg inn i et lite hjørnet på slutten av det norske overgangsvinduet da John Kitolano ble solgt til engelske Wolverhampton i tillegg til at Brann hentet Thomas Grøgaard tidligere enn 1. januar, da han egentlig skulle slutte seg til bergenserne.

Dermed sto Odd uten venstreback på overgangsvinduets siste dag. Klubben har allerede Birk Risa, som til tross for at han egentlig er ving kan løse oppgaven på venstre back greit. I tillegg hentet Skiensklubben inn Andreas Nordvik, som sto uten kontrakt. Han er egentlig midtstopper men har også løst oppgaven på venstre back tidligere.

Storseier forrige helg

Bodø/Glimt tok en etterlengtet seier forrige helg, da Kristiansund ble slått hele 3-0, også det på hjemmebane. Zinckernagel, Fardal Opseth og Herrem sørget for en positiv opplevelse etter at det endte med hele 0-4 borte mot godset i runden før. Glimt har kun tapt den av de siste syv seriekampene, men fire av kampene har endt uavgjort.

Odd på sin side så ut til å vinne komfortabelt mot nettopp Strømsgodset, men en 2-0-ledelse endte til slutt med uavgjort og 2-2 på hjemmebane. I runden før det ble det 1-1 borte mot KBK, og Odd står dermed fortsatt med kun én seier på bortebane denne sesongen.

Lagnyheter

Bodø/Glimt har hentet tilbake lillebror Konradsen, og det er ventet at han vil få spilletid allerede i kveld, til tross for lite kamptrening i Rosenborg denne sesongen, Trond Olsen på sin side har forlatt klubben til fordel for Sogndal.

Ellers er José Isidoro ute med en fotskade, og Endre Kupen er selvsagt fortsatt ute med korsbåndskaden han pådro seg før sesongstart.

For Odd og trener Fagermo sin del er tre viktige spillere utilgjengelig. Vebjørn Hoff er ute med en fotskade, Elbasan Rashani er suspendert mens Semb Berge er ute med en stygg lårskade resten av sesongen.

Forventede lagoppstillinger

Bodø/Glimt: Ricardo; Jacobsen, Bjørnbak, Moe, Bjørkan; José Angel, Leikvoll Moberg, Saltnes; Zinckernagel, Fardal Opseth, Layouni

Odd: Rossbach; Ruud, Bergan, Hagen, Risa; Samuelsen, Nordkvelle, Kaasa; Nije, Børven, Sødlund

TV og live stream

Kampen kommer kun til å bli vist på MAX og på strømmetjenesten Eurosport Player i Norge. Du kan følge kampen live mens du live better hos Unibet. Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Oddstips

Det er to lag i varierende form som møtes i kveld. Odd har vært elendig på bortebane, men Glimts 3-3-3 på hjemmebane er heller ikke veldig overbevisende.

Det lukter uavgjort lang vei av dette oppgjøret, og derfor går vi for nettopp det.

Spill på U hos Unibet til 3.55 i odds!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler