Spilltips til kveldens CL-kamp mellom Barcelona og Chelsea

Første mål for Messi mot Chelsea

Den første kampen i London for snart en måned siden endte til slutt 1-1 etter at Willian først ga hjemmelaget ledelsen med et flott langskudd fra 18 meter i det 62. minutt av kampen.

Vel 13 minutter senere var det gjestene sin tur til å treffe nettmaskene, og etter utrolige åtte oppgjør mellom Chelsea og Barcelona med Messi på laget kom endelig målet for argentineren i det niende møtet.

Dermed er Chelsea nødt til å komme på scoringstavlen i kveld for å ha en sjans til å avansere videre i Europas gjeveste turnering.

Ubeseiret i ligaen

28 serierunder inn i La Liga-sesongen leder Barcelona ligaen soleklart, åtte poeng foran Atlético Madrid på andreplass og hele 15 foran erkerivalene Real Madrid på tredjeplass.

Med ti seriekamper igjen å spille av sesongen er laget fra Catalonia enda ubeseiret, og det skal trolig et mirakel til for at gullet skal havne i en av de to klubbene fra Spanias hovedstad.

For Chelsea sin del går det ikke like godt for tiden. Riktig nok ble det en 2-1-seier over Crystal Palace i helgen, men før det har det blitt bortetap for både Manchester United og Manchester City, og London-laget befinner seg nå på femteplass, fire poeng bak Liverpool på fjerdeplass som gir Champions League-plass til høsten.

Skader og suspensjoner

Barcelona må klare seg uten Denis Suárez som er ute med en lyskeskade, mens det er enda usikkert om Iniesta rekker kveldens oppgjør grunnet sin hamstringsskade.

Chelsea-sjef Antonio Conte Har latt David Luiz og Ross Barkley være igjen hjemme i London, mens Antonio Rüdiger er med, men tvilsom grunnet en liten muskelskade.

Spilltips: Chelsea holder Barcelona til uavgjort

Om Chelsea skulle klare 1-1 eller bedre i Spania i kveld vil det ikke være første gangen de slår Barcelona ut av Champions League. Senest i semifinalen i 2012 da Chelsea til slutt vant hele turneringen.

Antonio Conte er en ringrev, og vi tror hans Chelsea-lag i dag kommer til å være kyniske og sikre seg minst uavgjort. Men om det blir 0-0, 1-1 eller 2-2 er vanskeligere å spå.

100% opp til 500 NOK

1. Casino Winner

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

200% opp til 1000 NOK

4. Unibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder