Arsenal – Liverpool blir spilt, til tross for to tynnslitte tropper

Arsenal - Liverpool Ligacup oddstips live stream

I tiden vi lever i for tiden blir det fra dag-til-dag eller time-til-time når det kommer til om en kamp vil finne sted som planlagt eller ikke, og hvilke spillere som faktisk vil være tilgjengelige. Slik det ser ut nå vil Arsenal til kamp i Carabao Cup-semifinalen mot Liverpool bli spilt torsdag kveld, selv om Arsenals helgekamp mot Burnley allerede er i tvil.

Begge klubbenes hverdag har vært preget av kamputsettelseskontroverser de siste ukene. Først utsatte Liverpool den første semifinalen av dette dobbeltoppgjøret, på grunn av en rekke positive COVID-tester. Når de viste seg å være falske positive saker, begynte folk å stille spørsmål ved grunnlaget for å utsette det oppgjøret.

[odds data-token=’n6uiFbAf01y1cYkoUBjOMugasfZVJbvvxiQqmLqQ’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’no’ data-odds-format=’decimal’]

Ødegaard tilbake fra karantene

Så kom North London Derby. Arsenal hadde minimale COVID-tilfeller, kanskje så lite som ett, men på grunn av andre fravær ba ledelsen om at kampen ble utsatt. Det falt ikke i god jord hos supporterne, men Arsenal var godt innenfor reglene Premier League har satt opp. Problemet var ikke Arsenal, men inkonsekvensene som Premier League har skapt (hei, VAR). Det er et problem som skal fikses av FA, som trolig vil skje etter sesongen, men foreløpig fokuserer vi på den kommende kampen.

Arsenal har nå fordelen av å være hjemme i sistekamp, og med 0-0 etter den gode kampen der de spilte med 10 man i 2/3 av kampen sist uke, er det gode muligheter for en Cupfinale for Arteta, til tross for at han ikke har mange spillere å velge i. Martin Ødegaard er ferdig med sin karantene etter at han fikk covid forrige uke, og er forventet å starte dette oppgjøret.

Forventede lagoppstillinger:

[sports data-token=’oY2Nae291QVxvI341qikewy5IYCgEknIAxexoNV4′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’no’ data-odds-format=’decimal’]

Fravær Arsenal: Aubameyang, Elneny, Partey, Pepe, Mari og Xhaka.

Fravær Liverpool: Salah, Mane, Keita, Thiago, Phillips og Elliot.

Spilltips: Arsenal avanserer

Jeg synes Arsenal har sett klart friskest ut av de to lagene de siste ukene, og med Ødegaard i knallform tilbake i startoppstillingen har de igjen den kreativiteten fremover som de manglet i det første oppgjøret.

Og det er nettopp kreativitet fremover Liverpool mangler med både Salah og Mane i Afrika, og jeg tror Arsenal klarer å demme opp og score det målet som trengs for å sikre seg cupfinalebillett.

Live Stream Arsenal mot Liverpool

Det finnes flere måter å se Ligacup-semifinalen mellom Arsenal og Liverpool på, blant annet vil Viasat sende kampen på den åpne TV-kanalen Viasat 4, i tillegg til strømmetjenesten Viaplay.

Du kan også se EFL Cupen, Carabao-Cup, eller Ligacupen som den opprinnelig heter, med live stream hos Unibet! Det betyr, at du med en finansieret Unibet-konto kan se Arsenal mot Liverpool online med mobil, tablet eller PC!

Vil du streame Ligacupen? Gjør det hos Unibet!

Se Arsenal mot Liverpool

Tilgjengelig i Norge!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler