Odds og spilltips til APOEL Nikosia mot Borussia Dortmund

APOEL Nikosia – Borussia Dortmund
GSP stadion, Kypros
Tirsdag klokken 20.45

APOEL Nikosia og Borussia Dortmund har begge tapt sine to første kamper. I kveld møtes de på Kypros. Få odds og spilltips til kampen her.

God start på sesongen

APOEL har vunnet tre av sine første fem seriekamper i den hjemlige serien på Kypros og står så langt med ti poeng. Det gir dem en fjerdeplass, fem poeng bak serieleder Anorthosis Famagusta, men med to kamper mindre spilt.

I helgen ble det 2-0 over Doxa Katokopia, mens lagets éne tap kom hjemme i den andre serierunden mot nettopp serieleder Anorthosis Famagusta, da sluttresultatet til slutt ble 0-1.

Tidligere Vålerenga-spiller Ghayas Zahid har etablert seg i førsteelleveren og er forventet å starte kampen i kveld.

Første tap

Og apropos god start. Borussia gikk på et skuffende 2-3 hjemmetap mot fjorårets sølvvinnere i Bundesliga RB Leipzig i helgen. Det var sesongens første ligatap etter at klubben har hatt en av sine beste sesongstarter i historien.

Før helgens tap hadde Borussia Dortmund seks seire og én uavgjort på sine første syv seriekamper og hele 20-2 i målforskjell.

Verre i Champions League

Men i Champions League ser det betydelig mørkere ut for lagene, som begge har tapt sine første to kamper før oppgjøret på Kypros tirsdag.

APOEL tapte først forventet 3-0 borte mot Real Madrid før Tottenham og harry Kane med sitt hattrick ble for sterke på hjemmebane, Tottenham vant 0-3.

For Borussia Dortmund sin del ble Tottenham blitt for sterke med 3-1 i London mens Real Madrid kom til Signal Iduna Park og vant 1-3 i den forrige gruppespillskampen.

Skader og suspensjoner

Kveldens hjemmelag har kun én spiller på skadelisten i form av Georgios Efrem som har vært skadet siden august og ikke ser ut til å rekke kampen.

For Borussia Dortmund sin del er det flere som er uaktuelle. Marco Reus er fortsatt ute til langt ut i neste år med sin kneskade og Lukasz Piszczek er ventet tilbake i desember med en litt mindre alvorlig kneskade.

Erik Durm, André Schürrle og Raphaël Guerreiro er alle usikker grunnet forskjellige skader.

Spilltips: Borussia Dortmund vinner med minimum tre mål

Vi tror Dortmund er et såpass mye bedre lag enn APOEL, at dette vinner de veldig greit. Man så hvor mye bedre Tottenham var når de besøkte Kypros og vi tror Borussia Dortmund vil vise det samme i kveld.

Odds for kampen hos bet365:

APOEL Nikosia: 13.00

Uavgjort: 7.00

Borussia Dortmund: 1.25

Borussia Dortmund med (-2) handicap: 2.60

Vi går for seier med minst tre mål til Borussia Dortmund til 2.60 i odds.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler