ARENDAL SIGNERER STORTALENT FRA DANSK SUPERLIGA

Med to viktige offensive spillere ute har Knut Tørum ønsket seg en ny spiller i de fremste rekker hos Arendal. Nå signerer en svært spennende spiller for det nyopprykkede OBOS-liga laget.

Arendal har sett svært solide ut i vinter og har levert både gode prestasjoner og resultater mot bedre motstand i pre-season. Per nå ser de ut som det opprykkslaget som er best rustet til å holde seg i divisjonen, og nå forsterker trener Knut Tørum og co ytterligere.

Adnan Muhammed kommer fra dansk superliga og FC Nordsjælland. Kantspilleren har spilt 12 kamper i Superligaen for storlaget, men etter at han nektet å forlenge kontrakten har han blitt satt på benken umiddelbart. Nå kan et låneopphold i OBOS-ligaen gi 20-åringen verdifull erfaring før han trolig forsvinner til en ny og større klubb.

Arendal mangler både nysignerte Fabian Ness og danske Rasmus Christensen med skader. Derfor blir Mohammed en svært kjærkommen forsterkning for et laget og går trolig rett inn i en kantrolle i Tørums 4-3-3.

Pakistaneren er en spiller med x-faktor og har tekniske ferdigheter til å dominere i OBOS-ligaen fra første kamp. Det blir enorm spennende å følge teknikeren som ser ut til å være en gave til vårt nest-øverste nivå.

Se video av Arendals nysignering her:

Fotballkanalen

268 Artikler