Old firm på Ibrox stadion lørdag formiddag

Rangers – Celtic
Ibrox stadium
Lørdag klokken 13.00

Lørdag formiddag er det klart for et av de mest tradisjonsrike oppgjørende I europeisk football når Rangers tar I mot Celtic på Ibrox Stadium. Les mer og finn live stream her.

Celtic fortsetter å imponere

Etter å ha gått gjennom hele den forrige sesongen uten å tape i serien er det mange som er spent på om Celtic klarer å gjenskape prestasjonen denne sesongen.

Så langt ser det lovende ut med fem seire og én uavgjort på de første seks kampene. Laget har scoret 16 mål og kun sluppet inn tre.

Celtic åpnet med å vinne 4-1 hjemme mot det tidligere storlaget Hearts før det ble en 1-0 seier borte mot Partick Thistle og 2-0 borte mot Kilmarnock.

Uavgjortresultatet kom hjemme mot St. Johnstone før det igjen har blitt to seire på rad med 4-1 borte mot Hamilton og 4-0 hjemme mot Ross County.

Lustig Celtic

God åpning også av Rangers

Bortsett fra en skuffende 2-3 kamp hjemme mot Hibernian har også Rangers fått en god start på årets sesong med tre seire og to uavgjorte i tillegg til det sure tapet.

De to siste ligarundene har endt med 4-1 seier hjemme mot Dundee og 2-2 borte mot Partick Thistle. Det har plassert de på en tredjeplass på tabellen bak Aberdeen og Celtic før lørdagens kamp.

Tidligere møter

Som et av de mest tradisjonsrike derbyene i Europa er de to klubbene møttes utallige ganger tidligere. Bortsett fra Rangers fravær fra skotske Premier League mellom 2012 og 2016 har de spilt i samme liga sammen i føere årtier.

Forrige sesong møtte de hverandre fem ganger, fire ganger i serien og én gang i den skotske ligacupen. Det endte med fire seire til Celtic bortsett fra én uavgjort i serien.

På 89 møter lagene i mellom er det Celtic som har overtaket med sine 39 seire mot Rangers 32. 18 har endt med uavgjort.

Skader og suspensjoner

Lørdagens hjemmelag må mest sannsynlig klare seg uten måde Lee Wallace og Niko Kranjcar som har vært ute de siste dagene med en lyske- og kneskade.

Celtic på sin side har hatt danske Erik Sviatchenko ute siden starten av august med en kneskade. Det ser nå ut som han kan rekke derbyet mot Rangers.

Bortelaget har også Kouassi Eboue og Dedryck Boyata som begge er usikre grunnet en ankel- og en kneskade.

Ellers kan begge de to lagene glede seg over at det er ingen som må stå over oppgjøret på grunn av gule eller røde kort.

Ibrux stadium

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Det er ingen distrubitør som sender skotsk Premier League i Norge så det er ikke mulig å se kampen på en norsk TV-kanal.

Bet365 vil derimot ha kampen tilgjengelig kostnadsfritt via sin live streamingstjeneste for alle som har en aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du skotsk Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1, Eredivisie og tusenvis av andre fotballkamper fra hele verden gjennom sesongen.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler