JAKTER ENGBLOM-ERSTATTER

(Foto: Digitalsport)

Ettersom Pontus Engblom ikke vil forlenge kontrakten med Sandnes Ulf må rogalandsklubben ut på spissjakt. Nå ser de etter erstattere som kan signeres vederlagsfritt.

>

Forrige uke ble det klart at Roy Miljeteig ikke får forlenget kontrakten med Haugesund. Daglig leder i Sandnes Ulf, Tom Rune Espedal, bekrefter til Haugesund avis at Miljeteig er en av spillerene de vurderer:

– Vi har ikke gjort noen fremstøt, men han er absolutt interessant. Han er en veldig god og rutinert spiller som vil gjøre det veldig godt i 1. divisjon, forteller Espedal til avisen.

Vil helst spille i Eliteserien (foto: Digitalsport) AMBISIØS:
Vil helst spille i Eliteserien (foto: Digitalsport)

Håper på eliteserien

Flere klubber skal angivelig vist interesse for spissen fra Tysvær, og hovedpersonen selv tar interessen med knusende ro:

– Jeg har is i magen og håper at eliteserieklubber kommer på banen.

Samtaler med Sandefjord-spiss

I tillegg til Miljeteig vurderer Sæternes Sandefjord sin Kjell Rune Sellin. Sellin sin agent, Stig Lillejord bekrefter at Ulf har vært i kontakt.

– Det er helt riktig at Sandnes Ulf har henvendt seg til oss, og vi har takket for henvendelsen. Vi har en god dialog med Sandefjord, men ellers er vi ikke der at vi har begynt å diskutere økonomi og konkrete tilbud med andre klubber, sier Lillejord til Rogalands avis.

LYSERE DRAKT: Sellin vurderer å skifte ut mørkeblått med lysere farger. (Foto: Digitalsport) LYSERE DRAKT: Sellin vurderer å skifte ut mørkeblått med lysere farger. (Foto: Digitalsport)

Mye som må på plass

I tillegg til det sportslige er det ting utenfor banen som må klaffe om Sellin skal spille under tidligere målgarantist Bengt Sæternes:

– Det er Kjell Rune som skal spille fotball, og i samråd med familien er det mange aspekter å tenke på. Både sportslig og familiært, og så spiller selvfølgelig også økonomien en rolle oppe i det hele, fortsetter Lillejord.

Andreas Hopen

92 Artikler