VIL HENTE HØILAND FOR Å LØSE SPISSPROBLEMENE

Den nyansatte treneren Ian Burchnall har uttalt til Stavanger Aftenblad at han er ute etter en hardtarbeidende og tøff spiss. Nå melder samme avis at en spiller Viking vurderer er Tommy Høiland.

4>

(foto: Digitalsport)

Viking har i år slitt med å score mål i årets sesong. Den danske spissen Patrick Pedersen har ikke innfridd i sin debutsesong i Stavanger. Fem mål på 28 kamper holder til å være toppscorer i klubben, men det er fortsatt ingen god søknad til å beholde plassen som klubbens førstevalg på topp. Andrevalget på topp – Mathias Bringaker (19) har scoret like mange mål, som regel etter å ha kommet fra innbytterbenken .

Langt unna hverandre

Ingen i klubben vil bekrefte ryktene, men ifølge Stavanger Aftenblad skal Viking allerede ha forsøkt å hente rogalendingen. Men klubbene skal være langt unna hverandre i forhandlingene.

Det ryktes at Strømsgodset skal ha foreslått en ren byttehandel mellom Vikings venstreback Kristoffer Haugen og Høiland, en løsning som verken Viking eller Haugen selv er interessert i.

Dette fordi Haugen er en av de spillerene Viking skal være villige til å selge for å bedre økonomien.

Tippeligaen , Viking - Lillestrøm Vikings venstreback Kristoffer Haugen er en spiller klubben håper å få gode penger for (Foto: Digitalsport)

Andreas Hopen

92 Artikler