VIL FORSTERKE STALLEN – MEN BUDSJETTET SKAPER VANSKELIGHETER

Florø har lyst å forsterke stallen inn mot debutsesongen i OBOS-ligaen, men med svært begrensede midler, blir spillerlogistikken vanskelig for Florø-trener Terje Rognsø.

(foto: Digitalsport)

Flere spillere har fått prøve seg på trening hos Florø, uten at det har blitt noen signeringer av den grunn. Nå trener svenske Jan Philip Berglund (24), Jannik Skov Hansen (24) og Kehassemae Franck Zoué med klubben, i tillegg til Øystein Myrkaskog. Berglund spilte i fjor på backen til 2. divisjonsklubben Brattvåg, mens midtbanespilleren Skov Hansen har en fortid i Brøndby, før han i fjor spilte for danske Køge. Zouè har vært innom Montreal i Canada.

Følger opp to spillere

Tidligere i vinter trente Monir Benmoussa med den nyopprykkede klubben, og midtbanespilleren imponerte såpass under oppholdet at Rognsø har valgt å holde kontakten med midtbanespilleren. I tillegg skal klubben være interessert i å signere Myrkaskog, som også skal ha lyst på en overgang. Myrkaskog er under kontrakt med Førde, og det skal være langt fra sikkert at klubbene blir enige. Situasjonen er den samme med Benmoussa, der Rognsø vurderer spilleren, men er usikker på den økonomiske biten.

(artikkelen fortsetter under bildet)

AKTUELL:
Monir Benmoussa, her for VIF, er aktuell for Florø og OBOS-ligaen (foto: Digitalsport)

– Det er vel ikke til å legge skjul på at vi har det laveste budsjettet av alle i OBOS-ligaen, så det er ikke fritt fram for å hente nye spillere. Men vi har god tid, og ser også at det kan bli aktuelt å leige spillere som blir ledige i Tippeligaen. For mange av klubbene er midt inne i en periode der de styrker laget, og da kan det ende opp med at noen av deres spillere blir aktuelle for oss, sier Florø-treneren til Firda(krever innlogging).

Andreas Hopen

92 Artikler