Vålerenga-talent klar for Ståle Solbakkens FC København

Vålerenga-junioren Trygve Solberg Aarstad har vært i klubben siden han var elleve år gammel. Nå skal 16-åringen følge guttedrømmen og er fra sommeren klar for et utenlandseventyr.

Fast på aldersbestemte landslag

Avtalen med FC København gjelder fra den første juli, og unggutten kommer, etter samråd med sine foreldre, til å spille for en annen ikke navngitt Oslo-klubb frem til overgangen fullføres i sommer.

Han har fått totalt seks kamper for Norges gutter G15-lag og scoret ett mål, og det er en ung spiller som blir sett på som et stort norsk midtbanetalent som nå forlater hovedstadsklubben.

I FC København kommer han til å slutte seg til klubbens juniorlag.

Les mer om vinterens overganger på vår silly season-side, og se alle bekreftede overganger i OBOS-ligaen og Eliteserien.

Solberg Aarstad er den åttende spilleren som forlater Vålerenga denne vinteren. Før han har blant Mohammed Abdelloue lagt opp, Christian Grindheim dratt til Haugesund og Herman Stengel dratt til Strømsgodset i hjemfylket Buskerud.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler