Unggutt fra Molde klar for 2.divisjonsklubb

Klar for hardtsatsende klubb

Adnan Dudic var i fjor lånt ut til Fram Larvik. Unggutten skal også i år spille i PostNord-ligaen og har signert en kontrakt med Brattvåg.

Tidligere i vinter signerte tidligere MFK-junior Ola Ormset Husby for hardtsatsende Brattvåg. Nå følger en ny juniornorgesmester etter og skal ikle seg den gule og blå drakta.

Adnan Dudic har gått en god skole i Molde, men det ble med spill på 2.laget for den unge midtbanespilleren. Nå er 20-åringen i likhet med tidligere lagkamerat Husby blitt en del av stallen til Karl Oskar Fjørtoft og co.

Dudic viste seg frem for Levanger for noen uker siden, men kantspilleren fikk ingen kontrakt der. I fjor høst var han utleid til Fram Larvik i PostNord-ligaen, og fikk med seg syv kamper før han startet jakten med å finne ny klubb.

Brattvåg rykket i fjor opp til PostNord-ligaen etter én sesong nede i tredje-divisjon. Brattvågs hjemmesider melder at Dudic er med i troppen til dagens treningskamp mot Aalesund. Kampen starter klokken 17.00.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler