Adnan Dudic var i fjor lånt ut til Fram Larvik. Unggutten skal også i år spille i PostNord-ligaen og har signert en kontrakt med Brattvåg.

Klar for hardtsatsende klubb

Adnan Dudic var i fjor lånt ut til Fram Larvik. Unggutten skal også i år spille i PostNord-ligaen og har signert en kontrakt med Brattvåg.

Tidligere i vinter signerte tidligere MFK-junior Ola Ormset Husby for hardtsatsende Brattvåg. Nå følger en ny juniornorgesmester etter og skal ikle seg den gule og blå drakta.

Adnan Dudic har gått en god skole i Molde, men det ble med spill på 2.laget for den unge midtbanespilleren. Nå er 20-åringen i likhet med tidligere lagkamerat Husby blitt en del av stallen til Karl Oskar Fjørtoft og co.

Dudic viste seg frem for Levanger for noen uker siden, men kantspilleren fikk ingen kontrakt der. I fjor høst var han utleid til Fram Larvik i PostNord-ligaen, og fikk med seg syv kamper før han startet jakten med å finne ny klubb.

Brattvåg rykket i fjor opp til PostNord-ligaen etter én sesong nede i tredje-divisjon. Brattvågs hjemmesider melder at Dudic er med i troppen til dagens treningskamp mot Aalesund. Kampen starter klokken 17.00.

100% opp til 1000 kr

1. Scandibet

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 rk i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 3000 kr

4. Leo Vegas

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder