U21-LANDSLAGSPILLER PÅ BESØK I NEDERLAND

(Foto: Digitalsport)

Anders Trondsen ble kåret til årets spiller i Sarpsborg 08 og har levert strålende prestasjoner i både Tippeligaen og for U21-landslaget. Etter å ha blitt observert på stadion til en nederlandsk klubb i helgen begynte ryktene å gå om et klubbskifte.

Anders Trondsen har lenge vært et av de heteste salgsobjektene i Tippeligaen. Etter en strålende sesong for klubb og landslag kan fort den tidligere Stabæk-spilleren bli vår neste utenlandsproff.

I sommer meldte blant annet NRK at nederlandske FC Groningen var en av klubbene som vurderte sterkt å hente Trondsen til klubben.

Etter hva Fotballkanalen erfarer tilbrakte Lillehammer-gutten helga i Groningen og overvar gårsdagens kamp mellom FC Groningen og Roda JC.

Der fikk han først se Mimoun Mahni sende hjemmelaget opp i 1-0 etter en nydelig pasning fra landslagspiller Ruben Yttergård-Jensen.

Noen minutter senere dukket en annen norsk landslagspiller, Alexander Sørloth opp på corner og satt inn 2-0. Hans første mål på en god stund. Til lagets hjemmesider uttalte spissen følgende i etterkant av kampen.

– Det var veldig deilig å score igjen, spesielt ettersom det er en stund siden sist. Det var også ekstra deilig å score ettersom jeg hadde venner på tribunen som kom for å se på meg.

Fotball , 1. juni 2016 Privatkamp herrer , Norge - Island Norway - Iceland scoring og jubel , Alexander S¿rloth , Norge Alexander Sørloth scoret 2-0 målet for FC Groningen i helgens kamp mot Roda JC. Flere av kompisene fra U21-landslaget, blant annet Sarpsborg 08-spiller Anders Trondsen var på tribunen.

Kompisene fra U21-landslaget skal visstnok ha tatt turen ned for å feire Sørloths bursdag i Nederland. Dette bekrefter også Trondsens agent Kent Karlsen i en SMS til Fotballkanalen.

– Skulle gjerne gitt dere en god sak her, men det stemmer at han er i Nederland kun for å besøke Sørloth i anledning hans bursdag, skriver Karlsen.

Dermed må vi fortsatt vente spent for å se om 21-åringen forlater Sarpsborg 08 etter denne sesongen eller om det blir et nytt år i Eliteserien.

Fotballkanalen

268 Artikler