TIDLIGERE U21-LANDSLAGSPILLER AKTUELL FOR NORSK 4.DIVISJONSKLUBB

Franskmannen er tremenning til tidligere Tottenham, Mo IL og KIL-spilleren Destin Makumbu. Engelskmannen er til daglig midtstopper i 4.divisjonsklubben og har naturlig nok formidlet kontakten på vegne av klubben i et forsøk på å få slektningen sin til Norge.

– Han er ute etter en ny klubb å spille for. Og Stålkameratene ville se ham. Han er sterk, rask og leser spillet godt. Men det er selvsagt noe å forbedre også, og det er han også opptatt av selv, sier Makumbu til lokalavisen Rana Blad(krever innlogging).

Ifølge lokalavisen er han også aktuell for en klubb i Wales, men skal ha et tilbud liggende fra Stålkam om han ønsker.

– Jeg må se an forholdene på begge plassene. Men jeg liker meg veldig godt i Rana. En veldig fin plass, sier Pakutu videre.

Ettersom han slekter fra Kongo har han tidligere spilt for U19 og U21-landslaget til landet på tross av at han er vokst opp i Frankrike. 22-åringen kan nå hoppe på et norsk fotballeventyr om alle brikkene faller på plass.

Forhørte seg om 9(!) spillere i Mo IL

Lokalavisen kan også melde om at Stålkam jakter en rekke spillere fra naboklubben Mo IL og har ambisjoner om å kjempe helt i toppen i år(krever innlogging).

Dette er ifølge Rana Blad spillerne det skal være interesse for:

Johannes Rydså, Vegar Rabliås, Eirik Moen, James Ainosia, William Rise, Fredrik Rise, Jonatan Hafell, Henry Iversen og Magnus Kolstad.

Så gjenstår det å se om de får noe napp hos storebror Mo IL, som nok en gang må samle i bånn etter en ny skuffende sesong som endte med nedrykk fra 2.divisjon.

Fotballkanalen

268 Artikler