Mathias Dahl Abelsen er denne uken med på trening hos Eliteserie-klubben Stabæk. Sportslig leder i klubben bekrefter at de er interessert i midtbanespilleren.

Var på prøvespill hos annen Eliteserieklubb

Dahl Abelsen kom opprinnelig fra Sortland, men byttet til Alta tilbake i 2014. Der ble det én sesong i 1. divisjon før de rykket ned til 2. divisjon. Han spilte to sesonger med Finmarks-klubben før han i fjor vinter meldte overgang til TUIL.

Og i TUIL har 23-åringen som liker seg best på venstresiden av midtbanen gjort det riktig godt. Så godt at han allerede i sommer fikk muligheten til å vise seg frem på prøvespill hos Tromsø IL.

Bekrefter at de er interessert

Det var avisen Nordlys som først meldte om at Dahl Abelsen var på prøvespill hos Stabæk, og til samme avis sier Stabæks sportslige Inge André Olsen leder følgende:

- Mathias er en spiller som har gjort det bra i Tromsdalen, og vi syntes det var interessant nå å ta en nærmere titt på han. Videre sier han at:

– Akkurat nå har vi egentlig god dekning på midtbanen, men vi har ikke konkludert med noe. Mathias er uansett en spiller vi følger og har i kikkerten.

Det vil trolig være mulig å se Dahl Abelsen i aksjon fredag da Stabæk møter Vålerenga til treningskamp i Valhall Arena klokken 12.45.

Fakta Mathias Dahl Abelsen

Alder: 23
Født: Sortland
Høyde: 1.67 m
Posisjon: (venstre) midtbane
Klubb: Tromsdalen UIL
Kontrakt utløper: 31.12.18
Tidligere klubber: Alta IF, Sortland IL

 

100% opp til 1500 kr

1. Betway

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder