TRONSETH SNART KLAR SOM BLINK-TRENER – VIL HA MED MIDTBANESPILLER FRA LEVANGER

(Foto: Åge Storli Berg, Ranheim Fotball)

Etter hva Fotballkanalen erfarer er det kun tidsspørsmål før Are Tronseth presenteres som Stjørdals/Blink sin nye trener. Nå kan han få med seg Levangers midtbanegeneral Vegard Voll som spillende assistenttrener.

Stjørdals/Blink ansatte Nils Petter Austad på slutten av sesongen og satte inn en sluttspurt som på mirakuløst holdt på å ende med fornyet kontrakt i 2.divisjon. Men i siste serierunde ble nedrykket et faktum og Austad har nå takket for seg.

47-åringen begrunner valget slik til Trønder-Avisa.:

– Spillergruppa er fantastisk bra, opplegget som er planlagt rundt laget er kjempebra, men det er rett og slett at det tar for mye tid for å reise til og fra trening. Det er slitsomt å bruke så mye tid på reising. Det har ingenting med Blink å gjøre. Opplegget, spillerne og folkene rundt klubben er kjempebra, så er rett og slett at jeg ikke ser meg råd for å kjøre så mange ganger i uka, sier han til T-A.

Dette vil ikke bli noe problem for Are Tronseth som bor og jobber på Stjørdal.

Forsvarskjempen har masse erfaring fra en lang spillerkarriere og etter at han la opp som Ranheim-spiller etter årets sesong skal han så godt som ha takket ja til å ta over som hovedtrener for et Blink-lag som kommer til å være blant forhåndsfavorittene i neste års nye 3.divisjon.

Etter hva Fotballkanalen erfarer skal de være muntlig enige om en kontrakt og kun formaliteter skal på plass før signeringen offentligjøres. Men en viktig ting gjenstår.

Får med seg Voll?

Tronseths førstevalg som ny assistenttrener skal etter hva Fotballkanalen erfarer være Levangers midtbanegeneral Vegard Voll. Han er ønsket som spillende assistent og skal være lysten på å starte trenerkarrieren sin.

Samtidig har han ikke bestemt seg for om han er klar for å gi seg som spiller på toppnivå. Til Fotballkanalen vil han ikke si for mye.

– Det eneste jeg er sikker på er at jeg kommer til å fortsette innen fotballen. Jeg har flere alternativer som jeg vurderer. Noe mer enn det ønsker jeg ikke å si på nåværende tidspunkt.

Fotballkanalen

268 Artikler