TRENER MED TUIL – KAN VÆRE PÅ VEI TILBAKE TIL SENJA

Christer Johnsgård trener med TUIL og er sterkt ønsket. Men OBOS-ligaklubben vet ikke om de har råd til å signere spissen. Derfor kan det gå mot en retur til gamleklubben Senja hvor han bøttet inn mål før overgangen til TIL i fjor.

(Foto: Digitalsport)

Med begrensede lønnsmidler er det ikke sikkert vi har råd til en fjerde spiss, selv om vi helst vil ha det. Det er det vi er nødt til å finne ut av, om vi har de midlene til å få inn en spiller til, sier TUIL-trener Gaute Helstrup til Nordlys(krever innlogging)
– Vi får se. Vi kjenner jo Christer veldig godt, og han kjenner oss – men om det klaffer for både han og oss vet vi ikke. Det vil tida vise, legger han til.

Etter hva Fotballkanalen erfarer står partene for øyeblikket litt for langt ifra hverandre til at de klarer å bli enige. Det er heller ikke trolig at TUIL vil strekke seg noe lenger ettersom de er godt forspent med spisser allerede.

Moderklubben Senja er derimot svært interessert i å hente tilbake sin gamle toppscorer.

– Det er et ganske konkret tilbud, ja – med en totalpakke som er veldig bra. Først skal jeg snakke litt mer med TUIL, så ser vi hva vi kommer frem til der, sier Johnsgård til Nordlys.

TUIL-trener venter også på svar fra flere av fjorårets viktigste spillere. Navn som Tobias Vibe, Steffen Skogvang Pedersen, Tomas Kristoffersen og Lars Henrik Andreassen er alle i tenkeboksen i forhold til neste sesong og har levert såpass bra de siste årene at de er aktuelle for større klubber.

Fotballkanalen

268 Artikler