Lyn-tekniker er landets ferskeste utenlandsproff etter at han i dag ble klar for FC Ryukyu på nivå tre i Japan. Blir fotballproff på heltid.

Kan nå leve av fotballen

Dermed sørger den tekniske angrepspilleren for vinterens mest overraskende overgang når han nå forlater opprykksjagende Lyn til fordel for et spennende utenlands-eventyr.

25-åringen fra Grunerløkka startet karrieren i Skeid, og etter å ha vært innom Stabæk på prøvespill gikk turen etter hvert til Lyn.

Der har teknikeren blitt en publikumsyndling med sine eminente teknikker og knallharde skudd. Skader har dog satt stopper for at karrieren har tatt av, og selv om flere har sittet med følelsen av at Karbon fortjener en sjanse på høyere nivå, har han valgt å bli værende i Lyn.

Karbon som også er en god venn av Japan-proff «Ibba» Lajaab fikk sjansen til å vise seg frem for sin nye klubb etter å ha tatt kontakt med kompisen og vært på prøvespill tidligere i vinter. Den japanske klubben ønsket å hente Lyn-spilleren.

Han får nå en sjanse til å leve av fotballen på et nytt kontinent og sier følgende til Lyns fanside på nett LFM etter overgangen:

«Det er med tristhet jeg forlater Lyn som har gitt meg mange gode venner og mange gode øyeblikk til fordel for FC Ryukyu i Okinawa (Japan). 

Klubben strakk seg langt for at jeg skulle bli i Lyn, men en totalvurdering av en ny tilværelse hvor jeg kan leve av å spille fotball og ha 100% fokus var avgjørende. 

Livet er en reise som man ikke vet hvor ender. At jeg har fått lov til å spille for klubben med så lang og stolt historie, er en ære, og jeg er takknemlig for at jeg fikk sjansen. Tusen takk for den måten dere har tatt meg i mot på»

 

 

100% opp til 1500 kr

1. Betway

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder