TOPPSCORER KLAR FOR NEST-SOTRA

Han har takket nei til toppklubbene i Bergen sesong etter sesong. Med 117 scoringer i lokalfotballen i Bergen de siste årene skal nå endelig superspissen Alexander Dang prøve seg på høyere nivå. Nest-Sotra var laget som til slutt klarte å lokke til seg 26-åringen.

Med danske Kasper Nissen på vei til Tippeligaen har Nest-Sotra vært på jakt etter en ny spiss i vinter. Nå har de endelig klart å overtale Bergens ubestridte målkonge til å prøve seg på toppnivå. Selv føler han seg klar for oppgaven.

– Jeg skal ikke gå altfor hardt ut, men med tanke på kvaliteten Nest-Sotra har signalisert de skal ha på laget neste år, bør jeg komme opp i 20 mål. Nivået i 2. divisjon kommer til å være meget bra, men med Johnny Furdal i mellomrommet som kan tre gjennom spissene, er ikke 20 mål for hårete. Det må være en drøm å spille spiss foran Johnny, sier Dang selv til lokalavisen BA.

26-åringen er godt kjent for alle som følger med på lokalfotballen i Bergen og har vært innom Frøya, Vadmyra, Hovding, Fyllingen og Lysekloster før han signerte for Sotra før fjorårets sesong. Hos storebror Nest er de sikre på at han kommer til å fortsette å øse inn mål i kjent stil.

– Når han kommer til det laget som har scoret mest mål i de tre øverste divisjonene i Norge så er jeg helt sikker på at han kommer til å fortsette sitt utrolige målsnitt hos oss, uttaler Nest-trener Steffen Landro til klubbens hjemmeside.

– Dang er en typisk målscorer. Han tar stor plass inne i feltet og er dødelig effektiv både med beina og hodet. Han kommer til å bli Nest-Sotras svar på Diego Costa. En evig pine å spille mot, men fantastisk å ha på laget sitt, tror trener Landro.

Dang var etter hva Fotballkanalen erfarer også ønsket av Åsane og Fk Fyllingsdalen. En tilpasset arbeidshverdag gir nå spissen en mulighet til å kunne satse skikkelig på toppfotballen.

Spin Bookie logo

Spin Bookie

100% Opp til hele 3000 kr

Fotballkanalen

268 Artikler