TO NYE FJES PÅ KRISTIANSUND-TRENING

Midtstopper Henrik Gjesdal og venstreback Razak Nuhu er på plass i Kristiansund. Begge spiller trolig søndagens treningskamp mot Sogndal.

Henrik Gjesdal var forrige uke på Island og trente med eliteserieklubben Fjölnir. Den venstrebeinte midtstopperen er klubbløs etter at han forlot Tromsø. Nå er han på plass i Kristiansund for å vise seg frem for Christian Michelsen og co.

– En flott gjeng. Nå skal jeg trene her denne uka, så får vi se, sier 23-åringen fra Bergen til Tidenes krav(krever innlogging)

Ifølge avisen kommer også Razak Nuhu til byen onsdag. Venstrebacken fra Ghana som har tidligere spilt i Tippeligaen for Strømsgodset på utlån fra Manchester City og er etter spill i Kypros de siste sesongene nå aktuell for en retur til Norge.

Samtidig jobber klubben med å signere Thompson Ekpe fra Molde til klubben etter at han har trent med KBK i hele vinter. Det kan også komme flere prøvespillere til den nyopprykkede klubbens treningsfelt den neste uka.

Fotball , 29. juni 2013 , Tippeligaen , Eliteserien , Strømsgodset - Tromsø 3-1 Razak Nuhu , SIF Remi Johansen , TIL Foto: Digitalsport VAR MED Å VINNE TIPPELIGAEN:
Razak Nuhu i aksjon mot Tromsø i Tippeligaen 2013. Ghaneseren har flere år bak seg som Strømsgodset-spiller og var med når Strømsgodset jublet for seriemesterskap samme år. Nå kan han returnere til Tippeligaen. Foto: Digitalsport

Fotballkanalen

268 Artikler