TIL VURDERTE TO NYE SPILLERE I DANSK BUNNOPPGJØR

Tromsø var torsdag i Danmark og såg kampen mellom Odense og Esbjerg. Der fulgte de, i følge iTromsø, svenske Robin Söder og nederlandske El-Makrini.

(foto: Digitalsport)

Tromsø sin sportssjef, Svein Morten Johansen, bekrefter til itromso.no at han og assistenttrener, Lars Petter Andressen, var i Danmark for å se kampen, som endte 1-0 til Esbjerg. Men hvem de fulgte ville ikke assistenttrener Lars Petter Andressen si noe om:

– Du kan si vi så på alle 22 som spilte. Det var flere som kan være aktuell for oss i den kampen, derfor dro vi å så. Vi kommer til å reise og være mer ute fremover. Det handler om å kartlegge og få god oversikt, ikke bare kortsiktig for de vi skal ha inn nå, men også på spillere i posisjoner der vi plutselig kan trenge noen hvis vi skulle selge noen av våre, fortalte Andressen til itromso.

Svensk spiss

Ifølge iTromsø såg TIL på den svenske spissen Robin Söder (25), som nå spiller for Esbjerg. Både Sofiene Moussa og Christer Johnsgård er ferdige i klubben etter årets sesong, og det er en dårlig bevart hemmelighet at «Gutan» er på jakt etter ny spiss. Söder kom til Esbjerg fra IFK Gøteborg i 2014, og kontrakten hans går ut til sommeren. Hovedpersonen selv er positiv til alle muligheter som byr seg:

– Vi får se hva som skjer når kontrakten min går ut. Jeg har ingenting imot norsk fotball og er positiv til alle muligheter som vil by seg, sier Söder til iTromsø.

Fulgte også midtbanespiller

I tillegg til Esbjergs Söder skal TIL også fulgt den nederlandske midtbanespilleren Mohamed El-Makrini (29). Nederlenderen har tidligere spilt for Den Bosch, før han vant Eerste Divisie i Nederland med SC Cambuur. Midtbanespilleren kom til OB i 2015 og i likhet med Söder går kontrakten hans ut til sommeren

Andreas Hopen

92 Artikler