TIDLIGERE RBK-KEEPER NÆRMER SEG RANHEIM

Etter hva Fotballkanalen erfarer skal Ranheim være i forhandlinger med KBK-keeper Alexander Hovdevik. Sisteskansens kontrakt har utløpt og nå går det mot flytting hjem til Trondheim og en overgang til fjæra for den tidligere RBK-keeperen.

(Foto: Digitalsport)

Hovdevik har etter overgangen fra Rødde i 2014 slitt med å få noe særlig spilletid i KBK. Svenske Conny Månsson har vært ubestridt førstevalg og nå håper keeperen at han kan få fart på karrieren på hjemlige trakter.

Etter hva Fotballkanalen erfarer skal Ranheim har vært i samtaler med 24-åringen allerede, og han er ventet på treningsfeltet i løpet av denne uka.

Hovdevik vokste opp i Åheim IL. Som 16-åring dro han til Trondheim og var tre og en halv sesong i Rosenborg Ballklubb som juniorspiller. Til tross for flere kamper på benken bak Daniel Örlund ble det aldri noen kamper for A-laget til RBK.

Dette kan bety at Ranheim nå trolig nærmer seg et salg av førstekeeper Even Barli. Tidligere i vinter har klubben avslått både ett og to bud fra Molde på sin solide sisteskanse.

Les mer her: Molde jakter Ranheim-keeper

Fotballkanalen vet også at Ranheim har sjekket opp status på flere keepere den siste tiden. Både tidligere keeper i klubben Erik Sivertsen(nå Kjelsås) og tidligere Strindheim-keeper Kris Devaux(Nå Hønefoss) skal ha blitt kontaktet av klubben den siste tiden.

Det blir med andre ord spennende å se hvilken keeper som står i målet til de blå når OBOS-ligaen sparkes igang om noen måneder.

Fotballkanalen

268 Artikler