Moss forsterker mellom stengene før sesongstarten i PostNord-ligaen med keeper som har kamper for både Sandefjord og Strømsgodset i Eliteserien.

Ti Eliteseriekamper

Med tre sesonger i Strømsgodset, én og en halv sesong på lån i Strømsgodset og nå én sesong i OBOS-ligaen for Arendal er Anders Gundersen allerede en rutinert keeper for å være 23 år gammel.

I Strømsgodset og Sandefjord ble det til sammen ti kamper i den øverste norske ligaen. I tillegg har han totalt 23 kamper i OBOS-ligaen, og 12 kamper for aldersbestemte landslag.

Sterkt keeper-team

Nå er han klar for spill i PostNord-ligaen for Moss, og han forsterker et keeper-team som fra før består av Christian Sukke og Andreas Wasenius.

- Anders er en keeper med høyt toppnivå. Han har vist tidligere at han holder et bra Eliteserienivå på sitt beste, og potensialet hans er fortsatt enda større. Nå skal ha få trene seg i form igjen hos oss etter benbruddet, og vi gleder oss til å få han tilbake i toppform. Her har vi fått en veldig god keeper som vil skape et utrolig bra keeperteam med de andre sier Moss-trener Ole Martin Nesselquist til klubbens egne hjemmesider.

Anders Gundersen selv tilføyer til samme nettsted:

- Det blir veldig spennende. Moss FK er en stor klubb med mye tradisjoner og det virker som en sulten spillergruppe. Det er en klubb som vil opp og fram. Jeg fikk en god tone med keeperteamet fra første dag jeg kom inn for å trene med laget. 

100% opp til 1500 kr

1. Betway

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder