TAR OVER HØDD FOR ANDRE GANG

Etter å ha gitt seg som hovedtrener i 2015 for å få mer tid med familien er den tidligere Hødd-spilleren tilbake i manesjen i Ulsteinvik. Med seg får han tidligere Lillestrømspiller.

>(foto: Digitalsport)

Sindre Eid har lang fartstid i Hødd. Som spiller fikk Eid 440 kamper, før han i 2007 ble ansatt som markedsansvarlig i klubben. I 2010 gikk Eid inn i rollen som assistenttrener, en rolle han hadde helt til han tok over for Lars Arne Nilsen som hovedtrener i 2014. Etter bare to sesonger valgte Eid å takke av, for å få mer tid til familien, men nå er den tidligere midtstopperen tilbake som hovedtrener for sunnmøringene. Det var Sunnmørsposten som først omtalte saken.

Sindre Eid, her i aksjon borte mot Start i 2004.(foto: Digitalsport) TIDLIGERE SPILLER:
Sindre Eid, her i aksjon borte mot Start i 2004.(foto: Digitalsport)

– Jeg ser veldig fram til å bygge et sterkt Hødd-lag. Jeg føler jeg ikke fikk fullført det jeg startet på sist, sier Sindre Eid på klubbens egen pressekonferanse.

Får med seg Sundgot

I tillegg til ny hovedtrener presenterte klubben sin nye assistenttrener Arild Sundgot. Sundgot som opprinnelig er fra Ullsteinvik forlot klubben i 1996 til fordel for Lillestrøm, der han spilte fram til han la opp i 2012. Nå er den tidligere spissen tilbake i hjembygda, der han skal styre Hødd i lag med sin tidligere lagkamerat, Sindre Eid.

Arild Sundgot med sin 300. kamp for LSK. (foto: Digitalsport) VENDER HJEM:
Arild Sundgot her i sin 300. kamp for LSK, vender nå hjem til Ulsteinvik.. (foto: Digitalsport)

Andreas Hopen

92 Artikler