TAKKET NEI TIL LEVANGER – PÅ TIDE MED ET MILJØSKIFTE

Etter to sesonger i Nord-Trøndelag har Ørjan Hopen bestemt seg for å forlate Levanger, til tross for at han ikke har noen andre konkrete tilbud på bordet.

24-år gamle Ørjan Hopen slo igjennom for Sogndal i Tippeligaen i 2011 med seks fulltreffere. Han ble viden kjent for den livsfarlige venstrefoten, og fikk tilnavnet «sleggjao» i saftbygda. I 2012 vant han Statoils talentpris for april, før det stoppet opp for midtbanespilleren. Etter utlån til Bryne og Nest-Sotra forlot Hopen klubben etter endt kontraktstid, og endte da opp i Levanger. I Levanger har den 190 cm høye midtbanespilleren stort sett figurert sentralt på midtbanen, til tross for at han slo gjennom som kantspiller i Sogndal. Den første sesongen på Moan ble en stor suksess for midtbanespilleren. Fjorårets sesong ble, desverre for Hopen, preget av et beinbrudd like før sesongstart, noe som gjorde at han ikke kom skikkelig i gang for LFK.

DØDBALLEKSPERT: (foto:Digitalsport) DØDBALLEKSPERT:
Hopen har pisket både frispark og hjørnespark rett i mål i Tippeligaen. (foto:Digitalsport)

I desember har Hopen vurdert flere kontraktstilbud fra Levanger, men valgte til slutt å takk for seg. Nå skal 24-åringen trene med Sogndal for å holde seg i form.

På tide med nye impulser

Hopen selv mener at tiden var inne for et miljøskifte, etter to fine år i Levanger.

– Dette var en avgjørelse jeg gjorde selv. Jeg har hatt to fine år i Levanger, men kjente nå at det var på tide med et miljøskifte og noen nye impulser.

OMSKOLERT: (foto: Digitalsport) OMSKOLERT:
Hopen gikk fra å spille kant i Sogndal til sentral midt i Levanger. (foto: Digitalsport)

Til tross for at Hopen nå står uten kontrakt blir han ikke stresset:

– Nei, stresset blir jeg ikke. Det har vært noen klubber som har vist interesse, uten at det har vært noen konkrete tilbud enda, sier Hopen til Fotballkanalen.

Kan en overgang til nyopprykkede Florø Fotball være interessant?

– Akkurat nå er ingenting uaktuelt. Jeg og min agent kommer til å vurdere all interesse som kommer, avslutter Hopen.

Fotballkanalen

268 Artikler