TAKKET NEI TIL NY KONTRAKT I BRYNE – SKRIVER TROLIG UNDER FOR OBOSLIGA-KLUBB

Pål Aamodt kjempet seg inn i førsteelleveren etter å ha fått beskjed om at han var sist i køen på spissplass. Bryne sto derfor klar med ny kontrakt til unggutten etter sesongen. Nå har han takket nei til tilbudet og etter hva Fotballkanalen erfarer signerer han nå for Levanger i OBOS-ligaen.

(Foto: Digitalsport)

Pål Aamodt har vokst opp og levd stort sett hele sitt fotballiv på Jæren. Han har gått gradene i klubben og fikk i fjor sitt gjennombrudd på A-laget når skader og suspensjoner åpnet dørene for spilletid.

Etter dette så han seg aldri tilbake og med 21 kamper fra start, fikk Aamodt virkelig fart på karrieren sin. Nå har han takket nei til det siste tilbudet fra Bryne og er på vei til en ny klubb.

– At han velger å ikke bli med videre synes vi er trist. Klubben har investert mye tid og energi på <

class=»retriever-hit focus» tabindex=»-1″>Pål>, og han har fått mange sjanser og mye tillit. Vi kunne ikke strekke oss lengre, og mener tilbudet vi la på bordet var godt, sammenlignet med mange andre, sier daglig leder Asle Tjøtta til Jærbladet.

Noe de ikke kan tilby er spill i OBOS-ligaen. Det kan derimot Levanger, som etter hva Fotballkanalen erfarer skal være enig med Aamodt om en kontrakt og trolig presenterer de den anvendelige spilleren i Trøndelag innen kort tid.

Flere har takket nei

Den siste tiden har flere spillere i Bryne takket nei til videre spill i klubben. Sondre Norheim, Bjørnar Holmvik, Oddbjørn Skartun og Robert Undheim er alle ønsket med videre, men har fortalt klubben at de ønsker å se seg om etter en ny arbeidsgiver.

Holmvik har fortsatt kontrakt med Bryne, men jobber med klubben for å kunne gå vederlagsfritt til en ny klubb i vinter.

Les også: Bryne signerer to nye spillere

Fotballkanalen

268 Artikler