TAKKER NEI TIL SPILL I OBOS-LIGAEN – SIGNERER FOR FRAM LARVIK I DAG

(Foto: Marthe Stenberg, Østlendingen)

Elverum-kaptein Ulrik Balstad har vært med på oppturer og nedturer med Elverum helt siden han kom til klubben i 2011. Nå har trønderen valgt bort en ny sesong i OBOS-ligaen, og har istedenfor signert for Fram Larvik i 2.divisjon.

Høyrebacken signerer etter hva vi erfarer en 1-års kontrakt med Fram Larvik i løpet av dagen.

Mange stusser nok på at en spiller som var på vei til å bli en av de store klubbspillerne i Elverum Fotball, nå velger å bli igjen i 2.divisjon fremfor å følge Elverum i en ny sesong på nest øverste nivå. Selv forklarer Balstad at tiden var inne for å prøve noe nytt.

– Jeg har bitt 25 år, og kombinert fotball og deltidsjobbing ganske lenge. I Fram får jeg en fulltidsjobb hos hovedsponsoren deres Abax. Den jobbmuligheten, og at jeg fortsatt får spille fotball på et bra nivå, gjør at det nå blir Fram, forteller han til Fotballkanalen.

Han bekrefter også at det fantes interesse fra andre klubber i OBOS-ligaen.

– Jeg hadde tilbud om å trene med klubber høyere opp i systemet, men har veldig lyst til å ta denne muligheten, sier han.

Flere ganger har han vært nærme en overgang til klubber som Notodden og Ham-Kam. Men han har alltid valgt å bli i Elverum, også etter forrige nedrykk fra 1.divisjon da flere av klubbens spillere forsvant.

Nå føler høyrebacken han kan dra med god samvittighet. Men han drar langt ifra tomhendt, fra verken byen eller fotballklubben Elverum.

– Jeg har spilt seks sesonger i Elverum. Har trivdes helt utrolig bra. Har fått samboer og en datter i løpet av disse årene, så det har vært produktive år kan man si. Har vært med på to opprykk med Elverum, og jeg er stolt over det vi har fått til sammen der.

Nå føler jeg tiden er inne for å prøve noe nytt, selv om det selvfølgelig blir veldig vemodig å forlate Elverum, sier han.

Fotballkanalen

268 Artikler