To kanonsigneringer i PostNord-ligaen

På siste dagen med åpent overgangsvindu var det lite action å spore hos de aller fleste klubbene i PostNord-ligaen.»Deadline-Day» ble en høyst interessant affære i de to øverste divisjonene, men vi savnet noen store profiler til tredje nivå.

Noen dager senere har vi altså fått to av årets største signeringer i PostNord-ligaen.

Markus Naglestad bidro sterkt til Ham-Kam opprykk i 2017, men har vært klubbløs siden. Nå er det endelig bekreftet at han blir værende i PostNord-ligaen.

Som Fotballkanalen kunne melde for to uker siden ble det Hødd og Ulsteinvik som ble neste stoppested for målmaskinen.

Les mer her: Naglestad nærmer seg ny klubb i PostNord-ligaen

Ettersom 26-åringen kun hadde en seks måneders avtale med Ham-Kam, kunne han signere papirene etter at overgangsvinduet stengte.

I en pressemelding fra klubben sier Naglestad følgende:

«Det blir en spennende utfordring som jeg virkelig ser frem til. Jeg gleder meg til å hjelpe Hødd å nå målene sine».

Kvalitetspiller klar for Moss FK

Også i Moss FK ble det presentert en svært spennende signering for kort tid siden.

Under lagets Kick-Off før sesongstarten førstkommende helg, ble Elverums Remi Andre Svinland presentert for Kråkevingen og resten av supporterne som var tilstede.

Midtbanespilleren har vært klubbløs helt siden han ønsket seg bort fra Elverum etter fjorårets sesong. Han har tidligere trent med en rekke klubber i Eliteserien og OBOS-ligaen.

Mange hadde kanskje også trodd at midtbanetalentet skulle finne seg en klubb på de to øverste nivåene, men nå blir den gamle storklubben neste stoppested for Svinland.

Les mer her: Stortalentet vil videre fra Elverum – Må trene med andrelaget

– Remi er smart, forflytningssterk og er en god offensiv spiller som kommer til å tilføre oss mye. Han er også en ung type med store ambisjoner. Det gjør at han hever treningsmiljøet i gruppa, forteller Moss FK trener Ole Martin Nesselquist til Moss Avis (krever plusstilgang).

Les mer om vinterens overganger på vår silly season-side, og se alle bekreftede overganger i OBOS-ligaen og Eliteserien.

(Foto: Elverum Fotball)

Silly Season

65 Artikler