Stabæk-spiss går på lån til Strømmen

Sindre Mauritz-Hansen ble hentet til Stabæk for å ta ut potensiale sitt. Men første sesong i Eliteserien ble spolert av sykdom. Nå håper den unge spissen at en utlån i Strømmen kan få fart på karrieren igjen.

Vanskelig førstesesong i Eliteserien

23-åringen ble aldri noen suksess i sin første sesong for Stabæk i Eliteserien. Målmaskinen kom fra to sesonger som toppscorer i naboklubben Asker, og skulle endelig få muligheten til å vise at han kunne ta ut potensialet sitt også i Eliteserien.

Men etter at luftveisproblemer satt en stopper for spill i store deler av fjoråret er spissen nå endelig klar for å vise seg frem igjen. Strømmen-trener Espen Olsen har lenge vært stor fan av Mauritz-Hansen.

– Helt siden jeg ble trener i Strømmen, har jeg forsøkt å hente Sindre. Vi prøvde oss da han var i Asker, og vi har prøvd å låne han fra Stabæk et par ganger tidligere. Men det har ikke passet før nå, sier Strømmen trener Espen Olsen til Stabak.no

Sjekk vår side med alle bekreftede overganger i Eliteserien denne vinteren.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler