STRØMMEN HENTER INN TO NYE SPILLERE PÅ LÅN – BREDELI KLAR FOR FFK

Strømmen henter to nye spillere inn på lån til høstsesongen. Samtidig er det klart at Henrik Bredeli forlater klubben og har signert en ny låneavtale med divisjonskollega Fredrikstad.

Strømsgodset unge backtalent fikk med seg bra med kamper og minutter i årets vårsesong. Nå går ferden videre til Fredrikstad, hvor han trolig vil utfordre tidligere Strømsgodset-spiller Razak Nuhu om en plass på venstrebacken.

Ferdig i Strømmen:
Strømsgodset-backen har flere u-landslagskamper for Norge og spilte denne vårsesongen i Strømmen. Nå er han klar for en ny OBOS-ligaklubb på utlån, og spiller høstsesongen i FFK. Foto: Digitalsport

VIFs høyreback Mathusan Sandrakumar blir klar for et utlån til Strømmen iløpet av kort tid. 19-åringen har hatt en svært god sesong for hovedstadslagets nest beste, og har også vært kaptein på et VIF 2 lag som henger greit med i PostNord-ligaen avdeling 1. Nå er han klar for OBOS-ligaen til tross for at mange mente han hadde fortjent flere eliteseriekamper enn den ene han fikk mot Viking i fjorårets sesong.

– Det virker som det helt rette for meg å gjøre. Jeg trenger å spille A-lagsfotball. Jeg har fått veldig godt inntrykk av klubben, fortalte høyrebacken til Romerikets blad etter treningskampen mot Ull/Kisa som endte 1-1.

I samme kamp fikk også Onyekachi Hope Ugwuadu, bedre kjent som «Kachi» sine første minutter for de rød og grå. Nigerianeren som denne sesongen vært utlånt fra Sarpsborg 08 til Bodø/Glimt fant seg aldri helt til rette i Nord. Nå håper 20-åringen å spille på seg både erfaring og selvtillit hos de rød og grå ut sesongen.

Klar for større oppgaver:
«Madhu» er klar for å prøve seg i OBOS-ligaen etter å ha gått gradene i VIFs ungdomsavdeling. VIF2-kapteinen har levert en god sesong i årets PostNord-liga. Foto: Digitalsport

PS: I gårsdagens artikkel refererte vi til Fredrikstad Blad som kunne melde at Strømmens Olav Øby var klar for KBK. Dette stemmer ikke, og klubbene er foreløpig ikke enige om en avtale for midtbanespilleren.

Fotballkanalen

268 Artikler