STORTALENT HAR SIGNERT FOR VIF

Ullerns unge stortalent Felix Myhre har vært på prøvespill i Ajax, og har trent jevnlig med Strømsgodset. Nå har midtbanespilleren signert en langtidskontrakt med Vålerenga.

<
p>VIFs stortalent Sander Berge ble tidligere denne uka solgt til belgiske Genk. Berge kom til klubben som ung og tok store steg under ledelse av Kjetil Rekdal og co. Nå håper VIF å gjenskape suksesshistorien med en ny spiller. Ullerns midtbanetalent Felix Myhre har mange likhetstrekk med Berge, og nå har unggutten blitt presentert som ny spiller på Valle.

Midtbanespilleren fikk årets sesong i Ullern spolert av en skade, men var tilbake for 2.divisjonsklubben mot slutten av sesongen og viste frem noe av grunnen til at både norske og utenlandske toppklubber i lang tid har fulgt 17-åringen.

VIF må trolig ut med en utdanningskompensasjon på flere hundretusen kroner for Myhre, som i flere sesonger har hospitert med Strømsgodset flere ganger i uka. Nå ser det ut til at Myhre velger hovedstadsklubben fremfor Drammenserne.

Fotballkanalen skrev dette om Myhre i forbindelse med kåringen av 2.divisjons seks største talenter.

«På tross av sin unge alder er Felix Myhre allerede en godt etablert seniorspiller med solid erfaring fra både klubb og landslag. Merkelappen «sentral midtbanespiller» passer Myhre godt, da han stort sett involverer seg i alle lagets angrep fra sin midtbaneposisjon. En spiller som alltid vil ha ballen og som med eminente nær-teknikk, høy treffprosent og kloke valg svært sjelden gjør feil. Som 15-åring herjet Myhre rundt med slitne seniorspillere på et Ullern-lag som rykket opp fra 3. til 2.divisjon i 2014. I sin debutsesong i 2.divisjon ble den tekniske midtbanespilleren kjapt en av klubbens viktigste spillere, og med kapteinsbindet på armen gjennom et helt år på G16.landslaget har større klubber allerede begynt å vise interesse. Tyske Freiburg har flere ganger invitert Myhre over på prøvespill og han har jevnlig trent med Strømsgodsets A-lag gjennom klubbens hospiteringsordning. 2016 skulle bli året der Felix Myhre virkelig skulle ta det store steget, men istedenfor ble det et steg tilbake da en meniskskade i kneet spolerte årets sesong etter bare tre kamper. Vi er sikre på at han kommer tilbake sterkere enn noen gang og gleder oss til å følge Ullerns unge hærfører videre på veien mot toppen av norsk fotball «

(Foto: Ullern sine hjemmesider) NÆRMER SEG VIF:
Felix Myhre kan fort være i stand til å følge samme utviklingskurve som Sander Berge i Vålerenga. (Foto: Ullern sine hjemmesider)

Fotballkanalen

268 Artikler