Logo
search
Andreas Hopen photo
Andreas Hopen

- 23 des, 2016

STIAN RINGSTAD KLAR FOR STRØMSGODSET

Den 25-år gamle venstrebacken vender hjem fra portugisisk fotball. Det melder Strømsgodset på sine hjemmesider.

as<

/p>

(foto: Digitalsport)
Stian Ringstad spilte 115 kamper for Lillestrøm i perioden 2009-2015, før han gikk til portugisiske Braga.

Hovedtrener, Tor Ole Skullerud har dette å si om sin nye venstreback.
– Stian er en svært god venstreback i Tippeligaen. Han har vært ute i profflivet og kommer nå tilbake igjen med stor revansjelyst. Vi er svært glad for å få Stian om bord. Han er en offensivt anlagt venstreback, som er god begge veier, sier Tor Ole Skullerud til klubbens hjemmesider.

Flytter Parr framover i banen

I tillegg til Ringstad har Strømsgodset Jonathan Parr i samme posisjon, men Skullerud har planen klar for den tidligere Ipswich-spilleren:

– Sammen med Jonathan (Parr), som jeg også vil bruke høyere i banen i perioder neste sesong, vil Stian skape en skarp og god konkurranse på venstresiden, fortsetter Skullerud.

Ringstad selv er klar over at det er en toppklubb han har signert for:

– Godset har stabilisert seg som en toppklubb i Norge , og det er en klubb jeg alltid har likt godt. De spiller en type fotball som tiltaler meg. Dette er et bra sted for meg å utvikle meg videre og få ut potensialet mitt som fotballspiller, sier Stian Ringstad.

Andreas Hopen

92 Articles

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke «Godta alle» godtar du bruk av ALLE informasjonskapslene. Du kan imidlertid gå til «Innstillinger» for å gi et kontrollert samtykke. Håndter cookies.

Aksepter