Start henter ettertraktet nigerianer fra Jerv

To år etter at han kom til Jerv fra danske Midtjylland er Michael Olusoji Ogungbare nå klar for større oppgaver. Han har nå signert en treårsavtale med Jervs samarbeidsklubb Start.

Har imponert i OBOS-ligaen

Nigerianeren har spilt totalt 52 kamper og scoret seks mål fra sin midtbaneposisjon de to årene han har tilbragt i OBOS-ligaen. Han har også vikariert på midtstopperplass ved ett par anledninger.

Han har også notert seg for to målgivende pasninger. Før Jerv tilbrakte han ett år i den danske toppklubben FC Midtjylland, men her fikk han aldri en mulighet på førstelaget.

Takknemlig for tiden i Jerv

Ogungbaro utrykker takknemlighet ovenfor Jerv, og mulighetene han har fått i Agder-klubben:

– Det har vært veldig fint å spille i Jerv. Det er en klubb med mange flotte mennesker, og jeg vil takke alle for de to årene jeg har hatt i klubben. Men i fotball må man hele tiden pushe seg selv, og nå ser jeg frem til å få prøve meg i Eliteserien sier han til Starts hjemmesider.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler