STABÆK HENTER TOPPSCORER FRA NABOKLUBBEN

Flere mener han er den beste spissen i 2.divisjon. Etter hva Fotballkanalen erfarer presenteres Asker-spiss Sindre Mauritz-Hansen som Stabæk-spiller i løpet av morgendagen. Målmaskinens kontrakt med Asker løper ut denne sesongen og han hentes dermed gratis til tippeliga-klubben.

(foto: Digitalsport)

Kun skader hindret Mauritz-Hansen i å nå 30 mål i nok en sesong for Asker. 21 mål på 18 kamper ble det til slutt etter skadeproblemer i høstsesongen.

22-åringen har de siste to sesongene ifølge http://www.fotball.no scoret vanvittige 59 mål for klubben som holder til kun en liten Tesla-tur fra Nadderud stadion.

I fjor spilte Asker riktignok på fjerde nivå etter et overraskende nedrykk året før. Det året brukte de til å spille inn et lag som var mer enn godt nok til å klare seg i den tøffe avdeling 4 i årets Post Nord-liga. Mye takket være en Mauritz-Hansen som fortsatte der han slapp i fjorårets opprykkssesong, og dermed gjorde det nær sagt umulig for Asker å beholde han.

Flere klubber ønsket å se nærmere på 2.divisjonspilleren, men etter å ha trent med Stabæk over en lenger periode ønsket Inge Andre Olsen og Toni Ordinas å få signaturen til Mauritz-Hansen på en kontrakt så fort som mulig.

Det var også viktig for begge parter å avklare hvilken divisjon Stabæk skulle spille i neste sesong. Stabæk berget som kjent plassen med nød og neppe etter en sen seier mot Jerv i siste kvalifiseringskamp.

Ohi Omojiouanfo sikret plassen med to sene scoringer fra spissplass. Dermed ligger alt til rette for at Holmlia-gutten får en ny spisskollega fra og med neste sesong.

Fotballkanalen

268 Artikler