SPISSTALENTET KLAR FOR NY KLUBB I OBOS-LIGAEN

Joachim Osvold hadde tilbud om ny kontrakt med Bodø/Glimt men takket nei. Nå har unggutten signert en avtale med divisjonskollega Levanger.

Torsdag ble det klart at <

class=»retriever-hit focus» tabindex=»-1″>Joachim> <

class=»retriever-hit focus» tabindex=»-1″>Osvold> signerer en avtale med Levanger når kontrakten med Glimt går ut ved månedsskiftet. <

class=»retriever-hit focus» tabindex=»-1″>Osvold> ville gjerne til Levanger allerede nå, men har fått beskjed om å bli ut kontraktstiden på Aspmyra.

Den 1.August gjenforenes dermed Osvold med sin gamle trener fra tiden i LSK, Magnus Powell. Svensken kjenner allerede sin nye spiss godt og var svært delaktig i prosessen hvor spisstalentet gikk fra å være juniorspiller til å få A-lagskontrakt i Lillestrøm. Nå satser de to igjen på at samarbeidet kan gi suksess i OBOS-ligaen.

– Jeg synes jeg fikk for lite spilletid i Bodø/Glimt, men gjorde det bra da jeg fikk sjansen. Jeg føler jeg trenger å få spille mer, og tror Levanger kan passe meg godt. Nå kjenner Powell meg godt fra før og jeg tror dette blir veldig bra. LFK spiller 4-4-2, og det er det jeg har vokst opp med. Jeg ønsker å komme i gang i Levanger kjappest mulig, men forholder meg til kontrakten jeg har her, sier <

class=»retriever-hit focus» tabindex=»-1″>Osvold til Trønder-Avisa. >

Fotballkanalen

268 Artikler