SPENNENDE TALENT GÅR FRA HØNEFOSS TIL SKEID

Marouane Mounji har gått gradene i VIF og har også spilt en sesong i marokkanske Raja Club Athletic sin utviklingsavdeling. Nå har midtbanespilleren terminert kontrakten sin med Hønefoss og signert for talentfabrikken Skeid.

18-åringen var blant annet kaptein på VIF-laget som vant U16 NTF-turneringen i 2014. Etter å ha spilt en periode i Nordstrand gikk unggutten til Hønefoss og fikk litt spilletid på A-laget i 2.divisjon utover sesongen. Men han ønsket seg tilbake til Oslo og mener han har kommet til riktig klubb fort å fortsette utviklingen.

«Det føles godt å komme til en så tradisjonsrik klubb som produserer talenter til toppdivisjonene år etter år. Samtidig med en så god trener som Tom Nordlie, så var det ingenting annet som fristet mer enn Skeid. Jeg tror at dette er det perfekte stedet for min utvikling og et riktig steg i min karriere. Sa-sa-sa!» forteller en fornøyd Mounji til Fotballkanalen.

Mounji er en hardtarbeidende midtbanespiller som er rask, aggressiv og driblesterk. På lån i gamleklubben Nordstrand etter sommeren viste spilleren med marrokanske aner litt av sitt potensiale og scoret også 6 mål på to kamper for klubbens juniorlag.

Med andre ord er det spiller som trolig passer godt inn i Tom Nordlies unge og fremadstormende Skeid-mannskap som har levert solide prestasjoner i vinter.

Se ungguttens spillerprofil her: Marouane Mounji

Fotballkanalen

268 Artikler