SPENNENDE DOBBEL-SIGNERING FOR FOLLO FK

Follo FK har mistet en rekke spillere de siste årene, men klarer alltid å løfte opp nye unge talenter gjennom klubbens ungdomsavdeling. Nå har de også hentet inn to spennende offensive forsterkninger utenfra.

I dag kunne Østlandets blad melde(krever innlogging) at cupfinalisten fra 2010 har sikret seg VIFs Henrik Udahl(19) og en annen tidligere VIF-spiller, Shåresh Ahmadi(22). De to tidligere VIF-juniorene har de siste årene spilt på seg godt med erfaring som seniorspillere.

Henrik Udahl etablerte seg som en solid måljeger for VIF 2 og har leverte 10 mål på 31 kamper i 2.divisjon de siste to sesongene. Samtidig har han bøttet inn mål på juniornivå. Siden Askim-gutten tok steget opp på juniorlaget til hovedstadsklubben har han scoret 1.39 mål per kamp. Et målsnitt få andre spillere i landets tøffeste juniorserie kan matche.

Udahl dro i fjor sommer til USA for å spille collegefotball men var hjemme igjen etter få måneder og returnerte til VIF på høsten.

Etter å ha trent med blant annet KFUM og Fredrikstad i vinter fortsetter han nå karrieren i Follo.

Shåresh Ahmadi har tidligere spilt i en rekke Oslo-klubber som Skeid, Oppsal, Lyn og VIF. I 2015 rykket han derimot opp til OBOS-ligaen med Ull/Kisa og spilte fast store deler av sesongen. Etter å ha returnert til gamleklubben Oppsal året etter slet spissen med skader. Nå er den høyreiste teknikeren skadefri og klar for å jakte mål på Ski Stadion i 2017.

– Det er svært mye spennende på gang i klubben, en flink trener og en god gruppe som skal kjempe i toppen i årets sesong, jeg gleder meg, forteller Ahmadi til Fotballkanalen.

Ifølge lokalavisen kan også en annen unggutt fra Oslo bli klar for Follo i løpet av kort tid. Imad Ouhadou rykket ned med Lørenskog i årets sesong, men har tidligere erfaring fra 1.divisjonspill med Elverum. Midtbanespilleren har også tidligere spilt i Skeid.

KLAR FOR FOLLO:
Shåresh Ahmadi spilte en rekke kamper for Ull/Kisa da laget rykket opp til OBOS-ligaen i 2015. Nå er han klar for ny klubb. (Foto: Digitalsport)

Fotballkanalen

268 Artikler