Roy Hodgson er på jakt etter en ny spiss, og har pekt seg ut den norske landslagsspissen som det perfekte valget. Onsdag formiddag dro trønderen til London for å utføre den medisinske testen.

Har forlatt Midtjylland-troppen

Det er Adresseavisen som melder at 22-åringen fra Strindheim har forlatt FC Midtjyllands treningsleir i De Forente Arabiske Emirater for å rekke medisinsk test i London før det engelske overgangsvinduet stenget ved midnatt i kveld.

Sørloth ble Midtjyllands eiendom så sent som i fjor sommer da de kjøpte han for fem millioner norske kroner fra nederlandske Groningen. Siden overgangen har han scoret totalt 15 mål for klubben, ti av dem i Superligaen, i tillegg til syv målgivende pasninger.

Nå fortsetter trolig karrieren i Premier League hos Crystal Palace. Der blir han trolig sett på som et supplement til Christian Benteke, som per dags dato er det eneste reelle spissalternativet til Roy Hodgson.

Blir solgt for rekordsum

Prisen er rapportert å overstige 100 millioner norske kroner, noe som vil gjøre han til den nest dyreste norske spilleren i historien. I tillegg vil overgangen slå den tidligere overgangsrekorden i danske Superligaen.

Den tilhører nå Andreas Cornelius, som gikk fra FCK til Cardiff for 75 millioner danske kroner tilbake i 2013, det tilsvarer 96 millioner norske kroner etter dagens verdi.

Sørloth har en fortid i Rosenborg og et utlån til Bodø/Glimt i 2015-sesongen, da scoret han 13 mål på 26 kamper. Han har 12 landskamper og ett landslagsmål for Norge.

Crystal Palace ligger på en tolvteplass med 26 poeng etter 25 spilte kamper i Premier League, med tre poeng ned til Stoke på nedrykksplass.

PS: Midtjylland vil trolig ikke slippe nordmannen uten å ha en erstatter på plass. Klubben sies å jobbe intenst med den saken for øyeblikket.

100% opp til 500 NOK

1. Casino Winner

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

200% opp til 1000 NOK

4. Unibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder