Leo Skiri Østigård har vært så god på Molde-trening i vinter at han var høyaktuell for spilletid i Eliteserien. Nå leier Molde og Ole Gunnar Solskjær ut stoppertalentet til OBOS-ligaen og Viking.

18-åringen debuterte for Viking i helgens kamp mot Fløy. Det endte med tre baklengs og selvmål for unggutten. Molde og Viking er enige om en utlånsavtale frem til sommeren for den unge midtstopperen.

Til Åndalsnes Avis forteller han at spilletid avgjorde.

"Jeg valgte Viking fordi jeg kommer til å få mye mer spilletid enn jeg ville fått i Molde. Kamper er veldig viktig for meg nå, så derfor falt jeg på dette valget", sier Østigård.

Solbakken som agent

Østigård forteller også til lokalavisen at han har Solskjær-kompisen Jim Solbakken som sin agent.

"Jeg har Jim Solbakken som agent. Han har hjulpet meg i prosessen, og vi er begge fornøyd med at dette nå gikk i orden. Nå ser jeg fram til å spille mange kamper og utvikle meg som fotballspiller. Jeg håper selvfølgelig å hjelpe Viking med å rykke rett opp i Eliteserien igjen".

Tidligere har Solskjær hyllet Østigård for lederegenskapene hans, og lansert midtstoppertalentet som Moldes fremtidige kaptein. Først må han altså bidra til at Viking kan ta steget tilbake til Eliteserien i 2019.

(Foto: Molde FK)

100% opp til 500 NOK

1. Casino Winner

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

200% opp til 1000 NOK

4. Unibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder