Sokolowski gjør comeback i gamleklubben

Sokolowski spilte i Asker senest i fjor, og trener Kevin Nicol er svært fornøyd med at midtbanespilleren har bestemt seg for å satse enda et år.

– Det er veldig gladelig at vi har fått på plass en avtale med Soko. Han er rutinert, han kjenner klubben, han kjenner meg, han vet hvordan vi ønsker å fremstå og spillerne kjenner han. Dette er en vinn-vinn situasjon for alle involverte parter, sier Nicol til klubbens hjemmesider.

32-åringen var en viktig del av Asker-laget som spilte seg til opprykkskvalifisering i fjorårets PostNord-ligaen, men bestemte seg for å trappe ned etter sesongen. Nå gjør han altså comeback få måneder etterpå.

– Soko har vært med på det meste, og han tilfører mye kvalitet på banen. Samtidig er han en viktig figur i garderoben. Nå blir det viktig at vi bygger opp Tomasz steg for steg, og ikke fremskynder noe som helst. Vi har hatt nok skader nå, forteller Asker-trener Nicol videre.

Viktig midtbanespiller skadet

Med det innleide stortalentet Knut Ahlander skadet, var Asker tvunget til å hente inn forsterkninger til en allerede tynt besatt midtbane. Nå vil «Soko» forhåpentligvis utgjøre en rutinert og god midtbaneduo med Patrik Karoliussen, og tilføre sårt tiltrent rutine i et ungt Asker-lag.

Asker har startet sesongen bra og ligger kun fire poeng bak Raufoss etter syv spilte kamper i årets sesong.

(Foto: Asker Fotball sine hjemmesider)

Silly Season

65 Artikler