SOGNDAL-SPISS PÅ VEI MOT UTLÅN

Det kan gå mot et utlån for Sogndal-spiss Kristian Fardahl Opseth i 2017-sesongen. Etter hva fotballkanalen erfarer skal spissen ha vært i konkrete samtaler med både Bodø/Glimt og Åsane om en mulig utlånsavtale.

(Foto: Digitalsport)

Opseth var svært sentral da Sogndal sikret opprykket til Tippeligaen for to sesonger siden. Etter returen til det øverste nivået har imidlertid ikke spissen fått noe mer særlig mer spilletid av Eirik Bakke, og nå går det mot et utlån av den fysiske spissen.

Flere klubber har meldt sin interesse, og han bekrefter at det kan vere aktuelt med et utlån.

– Jeg holder alle muligheter åpne for neste år og jeg gleder meg til å ta fatt på 2017-sesongen, er det eneste kommentaren den storvokste spissen ønsker å gi til Fotballkanalen.

Han fikk kun starte 2 kamper i årets sesong og har hele sesongen måtte innfinne seg med en tilværelse som innbytter i Saftbygda. Utsiktene for spilletid blir naturligvis svært viktig for den tidligere Førde-spissen når han nå skal finne riktig klubb for den nærmeste fremtiden.

Etter hva Fotballkanalen erfarer skal Opseth allerede ha gjennomført samtaler med både Åsane-trener Mons Ivar Mjelde og Glimt-trener Åsmund Bjørkan. Begge lagene skal være på jakt etter en spiss, og Opseth har tidligere vist at han kan levere på OBOS-liga nivå.

Fotballkanalen

268 Artikler