– SNAKKER JEVNLIG MED FFK

Simen Rafn og Gefle IF har blitt enige om å bryte kontrakten. Nå reiser nordmannen hjem til Fredrikstad og Norge. Han har snakket jevnlig med FFK, men ønsker nå å bruke de neste ukene til å finne ut hva han vil gjøre neste sesong.

skjermbilde-2016-11-15-kl-11-40-10

– FFK og jeg har et veldig godt forhold. Vi har snakka jevnlig i hele år, og de er fullt klar over situasjonen min, forteller Simen Rafn til Fotballkanalen.

Han er fullt restituert etter skaden han pådro seg for snart et år siden og mener selv han hadde fortjent spilletid denne sesongen.

– Kneet har vært bra helt siden juli. Da er det veldig frustrerende å ikke få ett eneste minutt i Allsvenskan. Noen ganger er det dessverre ikke prestasjoner på trening som avgjør hvem som spiller, forteller Rafn til Fotballkanalen.

Det var under den tradisjonsrike romjulsturneringen i Østfoldhallen Rafn på uheldig vis klarte å gi seg selv en tøffest mulig start på Sverige-oppholdet, da han røk korsbåndet og ble tvunget til å operere. Han har jobbet disiplinert etter operasjonen og trodde han skulle rekke å få debuten i Allsvenskan. Slik ble det ikke.

– Opptreninga etter skaden gikk utrolig bra, og jeg var tilbake i full trening 3,5 måneder etter operasjonen. Min første kamp for U21-laget spilte jeg etter 5,5 måneder, forteller Rafn.

Kneet ble hele tiden brukt som unnskyldning for at de ikke ville bruke meg, selvom det var 100% kampklart, sier han.

I 2010 ble han utsatt for en grusom skrekktakling som kunne ha avsluttet karrieren, men Rafn kom tilbake sterkere enn noen gang. Det er han fast bestemt på å gjøre nå også.

– Revansjelysten er jeg helt klart. Jeg hadde nok følt det annerledes om jeg hadde jeg fått masse sjanser i Allsvenskan, og vist at jeg ikke hadde tatt nivået. For meg hadde det vært mye verre, sier han.

Den hurtige kantspilleren vet han har noe å bidra med på toppnivå.

– Jeg vet selv at jeg har nivået inne, og jeg ser bare frem til å få muligheten til å vise det, sier han.

Selv har han ikke tenkt noe særlig på hvilket nivå eller land han skal spille neste år men vil ikke utelukke noe som helst.

– Jeg er åpen for alle tilbud. Men det er jo mest naturlig for meg å se etter klubb i Norge. Kommer det et spennende tilbud fra Sverige, så vil jeg absolutt vurdere det også. Jeg kom jo hit for å spille i Allsvenskan, forteller Rafn til Gefle Dagblad.

Fotballkanalen

268 Artikler