I snart to sesonger har Skeids stortalent Ridouan Essaeh vært linket til klubber på de to øverste nivåene. Ifølge kilder Fotballkanalen har snakket med skal backen nå være klar for Kongsvinger. 

(Foto: Skeid sine hjemmesider / Anders Vindegg)

Skeids-stortalent har vært linket vekk fra talentfabrikken helt siden han slo igjennom på klubbens A-lag i 2015. Tre år senere tar han trolig endelig steget videret oppover i divisjonsystemet.

Klar for Kongsvinger?

Ifølge kilder Fotballkanalen har snakket med, skal Kongsvinger og Skeid være enig om en overgang for unggutten.

Ettersom spilleren har vært i Oslo-klubben i store deler av sine ungdomsår, har de rett på utdanningskompensasjon. Klubbene står fritt til å forhandle en slik avtale og nå skal det være enighet.

Trolig blir Essaeh presentert i løpet av kort tid på Gjemselund.

Høyt toppnivå

20-åringen har allerede et respektabelt antall kamper i 2.divisjon og tar nå et steg opp til et Kongsvinger som har jaktet en ny back i lang tid. Essaeh er kjent for å være en spiller med enormt tempo og driv med ballen, og har også fått med seg tre kamper med flagget på brystet, en kamp for G16-landslaget og to kamper for G18-landslaget etter at han hadde sin beste sesong i 2016.

I fjor var han linket bort hele vinteren men valgte å signere en ny kontrakt ut året.

Nå slipper altså Tom Nordlie etter all sannsynlighet stortalentet til OBOS-ligaen. Skeid har derimot hentet inn en rekke spennende spillere fra naboklubben og har virkelig ambisjoner om å nå helt opp i årets PostNord-liga.

Spiller du Eliteserien Fantasy? Bli med i Fotballkanalens egen liga, her venter heder, ære og fete premier til de beste!

 

100% opp til 500 NOK

1. Casino Winner

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

200% opp til 1000 NOK

4. Unibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder