Logo
search
Fotballkanalen photo
Fotballkanalen

- 6 des, 2016

SELLIN TROLIG KLAR FOR SANDNES-ULF I LØPET AV UKA

(Foto: Digitalsport)

Kjell Rune Sellin er kun formaliteter unna å skrive under for sin nye klubb. Etter hva Fotballkanalen erfarer skal spissen være enig med Sandnes Ulf om sin personlige kontrakt og presenteres trolig i slutten av denne uka.

as

Som vi tidligere har skrevet på twitter har Sandnes Ulf hatt Sellin på ønskelisten helt siden han takket nei til et nytt kontraktsforslag med Sandefjord. De har vært i kontraktsforhandlinger med Sellin og hans agent de siste ukene.

[twitter]https://twitter.com/SillySeasonNOR/status/803261922946797569[/twitter]

Trolig kan Sandes Ulf være i stand til å matche kontraktsforslaget fra Bohinen og co, og kilder Fotballkanalen har vært i kontakt med kan fortelle at flere Sandefjord-spillere som var på utgående kontrakt fikk tilbud om dårligere vilkår enn de har hatt i årets sesong.

Dermed skal trønderen med en fortid i Rosenborg og Hødd nå være enig med Ulf om en avtale som strekker seg over flere år.

27-åringen var med på å skyte Sandefjord tilbake til Tippeligaen, men velger nå å bli igjen i OBOS-ligaen. Med 29 scoringer på de to siste sesongene på nest øverste nivå er det liten tvil om at Sellin kan omtales som «Målkongen av OBOS-ligaen».

Spesielt med tanke på at den forrige kongen har abdisert og ryddet plass til Sellins ankomst. Toppscorer Pontus Engblom har for alvor vært «Mr. OBOS-ligaen» de siste årene, og både knotter, såle og sko må fylles til randen for at Sellin skal bli en like stor hit svensken har vært de siste årene.

KUNGEN: Engblom er ferdig i Sandnes Ulf, nå kan Sellin ta over plassen (foto: Digitalsport) KUNGEN:
Engblom er ferdig i Sandnes Ulf, nå kan Sellin ta over plassen som ubestridt målkonge. (foto: Digitalsport)

Men de to spissene har likhetstrekk som gjør at signeringen virker fornuftig. De er begge gode avsluttere som ofte kommer seg i gode avslutningsposisjoner, og dukker opp bak ryggen på forsvarspillere når de minst venter det.

Dette er naturligvis også Sandes Ulf trener Bengt Sæternes klar over.

– Jeg kjenner til spilleren og hva han kan, sier trener Bengt Sæternes til Rogaland Avis tidligere i år, på spørsmål om Sellin var aktuell for de lyseblå.

MÅLGARANTIST: Sæternes var selv en fryktet spiss i Tippeligaen. (foto: Digitalsport) MÅLGARANTIST:
Sæternes var selv en fryktet spiss i Tippeligaen. (foto: Digitalsport)

 

Fotballkanalen

268 Articles

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke «Godta alle» godtar du bruk av ALLE informasjonskapslene. Du kan imidlertid gå til «Innstillinger» for å gi et kontrollert samtykke. Håndter cookies.

Aksepter