SELLIN TROLIG KLAR FOR SANDNES-ULF I LØPET AV UKA

(Foto: Digitalsport)

Kjell Rune Sellin er kun formaliteter unna å skrive under for sin nye klubb. Etter hva Fotballkanalen erfarer skal spissen være enig med Sandnes Ulf om sin personlige kontrakt og presenteres trolig i slutten av denne uka.

p>

Som vi tidligere har skrevet på twitter har Sandnes Ulf hatt Sellin på ønskelisten helt siden han takket nei til et nytt kontraktsforslag med Sandefjord. De har vært i kontraktsforhandlinger med Sellin og hans agent de siste ukene.

[twitter]https://twitter.com/SillySeasonNOR/status/803261922946797569[/twitter]

Trolig kan Sandes Ulf være i stand til å matche kontraktsforslaget fra Bohinen og co, og kilder Fotballkanalen har vært i kontakt med kan fortelle at flere Sandefjord-spillere som var på utgående kontrakt fikk tilbud om dårligere vilkår enn de har hatt i årets sesong.

Dermed skal trønderen med en fortid i Rosenborg og Hødd nå være enig med Ulf om en avtale som strekker seg over flere år.

27-åringen var med på å skyte Sandefjord tilbake til Tippeligaen, men velger nå å bli igjen i OBOS-ligaen. Med 29 scoringer på de to siste sesongene på nest øverste nivå er det liten tvil om at Sellin kan omtales som «Målkongen av OBOS-ligaen».

Spesielt med tanke på at den forrige kongen har abdisert og ryddet plass til Sellins ankomst. Toppscorer Pontus Engblom har for alvor vært «Mr. OBOS-ligaen» de siste årene, og både knotter, såle og sko må fylles til randen for at Sellin skal bli en like stor hit svensken har vært de siste årene.

KUNGEN: Engblom er ferdig i Sandnes Ulf, nå kan Sellin ta over plassen (foto: Digitalsport) KUNGEN:
Engblom er ferdig i Sandnes Ulf, nå kan Sellin ta over plassen som ubestridt målkonge. (foto: Digitalsport)

Men de to spissene har likhetstrekk som gjør at signeringen virker fornuftig. De er begge gode avsluttere som ofte kommer seg i gode avslutningsposisjoner, og dukker opp bak ryggen på forsvarspillere når de minst venter det.

Dette er naturligvis også Sandes Ulf trener Bengt Sæternes klar over.

– Jeg kjenner til spilleren og hva han kan, sier trener Bengt Sæternes til Rogaland Avis tidligere i år, på spørsmål om Sellin var aktuell for de lyseblå.

MÅLGARANTIST: Sæternes var selv en fryktet spiss i Tippeligaen. (foto: Digitalsport) MÅLGARANTIST:
Sæternes var selv en fryktet spiss i Tippeligaen. (foto: Digitalsport)

Fotballkanalen

268 Artikler