Sandnes/Ulf signerer spiss fra Sarpsborg 08 på 2-årsavtale

Mandag hentet Sandnes/Ulf sin andre spiss for dagen. Onyekachi Hope Ugwuadu, bedre kjent som «kachi», har signert en kontrakt ut 2019-sesongen for rogalendingene.

Glad for å komme til klubben

20-åringen fra Nigeria signerte mandag en 2-årskontrakt med Bengt Sæternes sitt lag

– Jeg vil først takke klubben for å hente meg. Jeg var åpen for nye muligheter, og følte meg veldig ønsket her av klubbledelsen og Bengt Sæternes. Nå gleder jeg meg til å jobbe hardt for min nye klubb, sier Kachi til klubbens hjemmesider.

Han fortsetter:

– Kjærlighet for meg er alt. Jeg skal bringe mye kjærlighet til laget. For jeg har en enkel regel: Der det ikke er kjærlighet, der skjer det ikke noe. Med kjærlighet så brenner vi for hverandre på en helt annen måte, og er villige til å ofre mye for hverandre på banen for lagets beste.

Utlånt til OBOS-ligaen i fjor

«Kachi» ble hentet til Sarpsborg 08 tilbake i 2015 og fikk sin debut for laget høsten det samme året. Totalt har han scoret tre mål og bidratt med en målgivende for østfoldklubben.

I fjor tilbrakte han vårsesongen i Bodø/Glimt og høstsesongen i strømmen, og er med andre ord blitt godt vant med nivået i OBOS-ligaen.

På til samme 39 kamper i de to divisjonene har han puttet ni mål og lagt opp til seks mål. Han er ellers kjent for å ha være sterk og ha bra tempo.

Dette er den andre spiss-signeringen til Sandnes/Ulf denne uken, tidligere mandag signerte de også Niels Vorthoren fra Start på en ettårskontrakt.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler