Sandnes/Ulf signerer spiss fra Sarpsborg 08 på 2-årsavtale

image-2

Mandag hentet Sandnes/Ulf sin andre spiss for dagen. Onyekachi Hope Ugwuadu, bedre kjent som «kachi», har signert en kontrakt ut 2019-sesongen for rogalendingene.

Glad for å komme til klubben

20-åringen fra Nigeria signerte mandag en 2-årskontrakt med Bengt Sæternes sitt lag

– Jeg vil først takke klubben for å hente meg. Jeg var åpen for nye muligheter, og følte meg veldig ønsket her av klubbledelsen og Bengt Sæternes. Nå gleder jeg meg til å jobbe hardt for min nye klubb, sier Kachi til klubbens hjemmesider.

Han fortsetter:

– Kjærlighet for meg er alt. Jeg skal bringe mye kjærlighet til laget. For jeg har en enkel regel: Der det ikke er kjærlighet, der skjer det ikke noe. Med kjærlighet så brenner vi for hverandre på en helt annen måte, og er villige til å ofre mye for hverandre på banen for lagets beste.

Utlånt til OBOS-ligaen i fjor

«Kachi» ble hentet til Sarpsborg 08 tilbake i 2015 og fikk sin debut for laget høsten det samme året. Totalt har han scoret tre mål og bidratt med en målgivende for østfoldklubben.

I fjor tilbrakte han vårsesongen i Bodø/Glimt og høstsesongen i strømmen, og er med andre ord blitt godt vant med nivået i OBOS-ligaen.

På til samme 39 kamper i de to divisjonene har han puttet ni mål og lagt opp til seks mål. Han er ellers kjent for å ha være sterk og ha bra tempo.

Dette er den andre spiss-signeringen til Sandnes/Ulf denne uken, tidligere mandag signerte de også Niels Vorthoren fra Start på en ettårskontrakt.